Feedback
Toggle Nav
Winkelwagen
Stromer fietsen

Stromer fietsen

Een jong merk op de fietsenmarkt, maar nu al de marktleider in het speed-pedelec segment. Het Zwitserse merk Stromer is sinds de oprichting in 2009 bezig met het maken van innoverende E-45 fietsen, oftewel speed-pedelecs. Geïnspireerd door nieuwe technologieën en bedrijven als Google, Tesla en Apple geeft al aan dat ze alleen gaan voor het allerbeste.

Bekijk direct: Stromer Speed Pedelecs

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Adviesprijs 8.118,99
Waardering:
90%
Vanaf
NIEUW
Vanaf
Waardering:
100%
Vanaf
Vanaf
Vanaf
NIEUW
NIEUW
per pagina

Stromer fietsen

Een jong merk op de fietsenmarkt, maar nu al de marktleider in het speed-pedelec segment. Het Zwitserse merk Stromer is sinds de oprichting in 2009 bezig met het maken van innoverende E-45 fietsen, oftewel speed-pedelecs. Geïnspireerd door nieuwe technologieën en bedrijven als Google, Tesla en Apple geeft al aan dat ze alleen gaan voor het allerbeste.

De fietsen zijn gericht op de woon-werkverkeer fietser die de auto wil laten staan. Met de grootste accu’s van de markt heb je een super groot bereik en wordt je ondersteund tot een maximale snelheid van 45 kilometer per uur. 

Uit de inspiratie voor nieuwe technologieën en bedrijven als Google, Tesla en Apple kwam de eerste fiets ‘De Stromer’. Vanaf het eerste model komen opvallende kenmerken samen namelijk een onderscheidend ontwerp in combinatie met een uitzonderlijk hoog vermogen. 

Toen in 2011 de Stromer ST1 op de markt kwam werd het een enorm succes. Niet alleen in Europa maar ook in Amerika. Deze uiterst kwalitatief hoogwaardige E-bike die ondersteunde tot maar liefst 45 kilometer per uur, een supersterke accu had en een geweldig design. De innovatie bij deze fiets zat hem in de sterke accu en dus het grote bereik. Door dit succes werd het ambitieuze Stromer overgenomen door het grootste Zwitserse fietsmerk BMC Switzerland AG.

Stromer modellen

In 2014 kwam Stromer met weer een innovatief hoogstandje. De ST2 was geboren en was de eerste e-Bike die digitaal gekoppeld kon worden aan je Smartphone, dit in combinatie met de kwaliteit van de ST1 maakte deze fiets superieur en de onbetwiste marktleider. Met de ST2 S ging Stromer nog een stapje verder. De volgende fiets kwam in 2017, de ST1 X, met deze fiets wil Stromer alle steden wereldwijd veroveren. In 2018 presenteerde Stromer de echte vervanger van de auto, de ST5. De ST5 is afgemonteerd met alleen de beste onderdelen die er zijn, met de slimste technieken en de mooiste afwerking. Zo zie je geen kabels meer lopen, schakelt de fiets elektrisch en heeft hij een slim slot. Beter dan dit wordt het niet.

Handig blog: Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een E45 High Speed E-bike?

Stromer dealer Nederland

12GO Biking is E-45 specialist. Wij weten alles over de speed-pedelecs. En als je dan een specialist ben op het gebied van speed-pedelecs (E-45 fietsen) moet je natuurlijk Stromer dealer zijn.

Stromer testen

Wil je graag een E-45 High Speed E-bike testen? dat kan bij 12GO Biking. Je kan zelfs de fiets meerdere dagen thuis uittesten om het meest ideale gevoel te krijgen. Lees hier meer en maak een afspraak.

Stromer garantie

Stromer heeft per fiets haar garantie vastgesteld. Bij de ST1, ST1 X, ST3 en ST5 is dit 2 jaar. Op het frame geldt een garantie van 10 jaar en op 75% van de accucapaciteit geldt een garantie van 2 jaar. Op een binnen de garantieperiode uitgevoerde reparatie op basis van een materiaal- resp. fabricagefout geeft Stromer op deze dienst (reparatie/vervanging) opnieuw 2 jaar garantie, onafhankelijk van andere garantieperioden. De koper heeft op vertoon van de originele factuur aanspraak op de garantie van Stromer. 

Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
Lichaamslengte
Lichaamslengte
Lichaamslengte
Lichaamslengte
Lichaamslengte
Prijs
Type elektrische fiets
Type versnelling
Type aandrijving
Plaats motor

Het type elektrische fiets is bepalend voor wat voor gebruik je e-bike geschikt is.

Stadsfiets: Deze e-bikes zijn perfect voor gebruik in de stad. Ze zijn robuust, wendbaar en onderhoudsvriendelijk.
Hybride fiets: Dit zijn sportievere elektrische fietsen die daardoor geschikt is voor langere afstanden.
Speed Pedelec: De ideale vervanger van de auto. Met deze e-bikes kun je namelijk 45 km per uur!
Mountainbike: De e-bike voor de mountainbiker die af en toe een extra steuntje in de rug kan gebruiken.
Gravelbike: Wanneer je op de gravelstroken net dat beetje harder wilt gaan, of juist je gravelritten nog langer wilt maken!
Moederfiets: De ideale fiets voor alledaags gebruik met de kinderen. Geschikt voor kinderzitjes, voorzien van een stuurslot en twee-poot standaard.
Longtail: Deze fietsen worden ook wel cargo e-bikes genoemd en hebben een ''staart''. Die zet je in voor het vervoer van kids, het doen van boodschappen en nog veel meer.

Herenfiets: Fietsen met hoge stang. Opstappen op deze fietsen doe je door een been over het zadel te zwaaien
Damesfiets: Fietsen zonder hoge stang. Ze worden ook veel door heren gekozen, door de makkelijke in- en uitstap.
Lage instap: Vergelijkbaar met damesfietsen, maar dan extra lage instap.
Trapeze frame: Deze fietsen worden ook wel trapezemodellen genoemd. Ze hebben een extra diagonale stang in het frame.

Derailleurversnelling: geschikt voor een lichte fiets met veel versnellingen.

Naafversnelling: Minder onderhoud nodig en robuuster dan een derailleur.

Enviolo: Traploze versnellingsnaven waarmee je altijd de juiste weestand vindt om comfortabel te fietsen.

Aanduiding hoeveel versnellingen er op de fiets zitten.

Naafversnelling: De versnellingen zitten alleen in de achternaaf, er wordt één getal gebruikt om het aantal versnellingen aan te duiden.

Derailleurversnelling: Je schakelt over verschillende tandwielen. Er wordt gebruik gemaakt van een 'x' aanduiding. Het getal voor de x is het aantal tandwielen bij de crank, het getal achter de x het aantal versnellingen dat je op de cassette hebt.

Ketting: De klassieke aandrijving die we kennen op fietsen.
Riemaandrijving: Je fiets wordt aangedreven door middel van een riem. Een riem heeft als grootste voordeel dat je hem nauwelijks hoeft te onderhouden. In ons blog vind je alles over riemaandrijving.

De positie van de motor in de fiets bepaalt voor het grootste deel de rijeigenschappen van de fiets.

Voorwielmotor: Deze motor trekt je als het ware vooruit. De ondersteuning voelt hierdoor niet heel natuurlijk.
Middenmotor: De ondersteuning wordt geleverd in de trapas. Hierdoor voelt het natuurlijk aan en is de e-bike erg stabiel.
Achterwielmotor: Geeft je letterlijk een steuntje in de rug. Dit type motor wordt echter weinig meer gebruikt. Je vindt het met name nog terug op enkele sportieve e-bikes.

De accu kan op drie verschillende manieren gepositioneerd worden op de e-bike.

In de bagagedrager: De voordeligste en bekendste optie. De accu zit onder de bagagedrager. Het zwaartepunt ligt wel iets hoger, wat de e-bike iets minder stabiel maakt.
Aan het frame: De accu zit zichtbaar aan het frame bevestigd. Het zwaartepunt is hierdoor lager dan met een drageraccu.
Geïntegreerd in het frame: De accu zit vrijwel onzichtbaar in het frame weggewerkt. Hierdoor is je accu goed beschermd en ziet de fiets er fraai uit.