Heel veel korting op overjarige fietsen ›

Toggle Nav
Winkelwagen
Gazelle Grenoble

Gazelle Grenoble

Met een Gazelle Grenoble rijd je comfortabel op een strak afgewerkte fiets.De Gazelle kwaliteit, de middenmotor en de frameaccu zorgen voor een geweldige rijbeleving.

Kies de juiste versnellingsnaaf | Welk type e-bike past bij jou?

Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

3.399,- 3.599,-
Waardering:
93.0000%
6% korting
3.099,- 3.299,-
Waardering:
92.0000%
6% korting
2.799,- 2.999,-
7% korting
3.349,- 3.499,-
per pagina

Gazelle Grenoble ebike

De Gazelle Grenoble is een serie van comfortabele e-bikes met een krachtige Bosch middenmotor. Door de geïntegreerde accu in het frame ligt het zwaarte punt laag en is de wegligging stabiel. De geometrie is ergonomisch, zodat deze heerlijk rijdt. De comfortabele zitpositie en het strakke design maken de Gazelle Grenoble een populaire elektrische fiets.

Gazelle Grenoble modellen

De Gazelle Grenoble heeft een geruisloze en betrouwbare Bosch middenmotor met geïntrigeerde accu. Er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar. Zo heeft de Gazelle Grenoble C5 HMB een speciale e-bike versnellingsnaaf met 5 versnellingen. De Gazelle Grenoble C7+ HMB is uitgerust met een Nexus 7 versnellingsnaaf. De Gazelle Grenoble C8 HMB heeft met 8 versnellingen en is verkrijgbaar als Connect variant. Connect is een optie bij Gazelle waarmee je jouw fiets kunt koppelen met de Gazelle-App. Deze app geeft aan wat de status van de accu is, waar de fiets staat en geeft een waarschuwing bij een vermoedelijke diefstalpoging. De Gazelle Grenoble C380 de uitvoering met een traploze Nuvinci versnellingsnaaf. Meer hulp bij het kiezen van een versnellingsnaaf lees je in dit blog over Shimano versnellingsnaven.


Welke Gazelle Grenoble je ook kiest, je bent verzekert van een echte alleskunner. Deze comfortabele en betrouwbare elektrische fiets kun je gebruiken voor de dagelijks gebruik en voor de lange dagtochten.

Alle Gazelle e-bikes | Gazelle stadsfietsen | Gazelle speedpedelecs

Lees verder...

Klantenservice banner

Telefoon icon 0182-621850


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Kies hier jouw lichaamslengte. Dit filter laat je de fietsen zien die een framemaat hebben die geschikt is voor jouw lichaamslengte.

Kies je lichaamslengte waarmee wij de juiste maat dames- en herenfietsen hebben gekoppeld en combineer met de gewenste levertijd om de beschikbare fietsen te filteren.

Kies je lichaamslengte waarmee wij de juiste maat dames- en herenfietsen hebben gekoppeld en combineer met de gewenste levertijd om de beschikbare fietsen te filteren.

Kies je lichaamslengte waarmee wij de juiste maat dames- en herenfietsen hebben gekoppeld en combineer met de gewenste levertijd om de beschikbare fietsen te filteren.

Kies je levertijd en combineer met je lichaamslengte om de beschikbare dames- en herenfietsen te filteren.

Aanduiding hoeveel versnellingen er op de fiets zitten.

Naafversnelling: De versnellingen zitten alleen in de achternaaf, er wordt één getal gebruikt om het aantal versnellingen aan te duiden.

Derailleurversnelling: Je schakelt over verschillende tandwielen. Er wordt gebruik gemaakt van een 'x' aanduiding. Het getal voor de x is het aantal tandwielen bij de crank, het getal achter de x het aantal versnellingen dat je op de cassette hebt.

Het verschil tussen de verschillende versnellingsgroepen zit in duurzaamheid, kwaliteit en gewicht. Duurdere versnellingsgroepen zijn lichter, duurzamer en schakelen beter onder belasting.

In onze blogs vind je alles over de verschillende merken en groepen.
Shimano racefietsgroepen
Shimano MTB groepen
Sram racefietsgroepen
Sram MTB groepen
Shimano naafversnellingen

Velgremmen worden voornamelijk gebruikt op racefietsen en op (elektrische) stads- en hybride fietsen.

Mechanische schijfremmen hebben meer remvermogen in slechte omstandigheden dan velgremmen. Ze zijn niet zo goed te doseren als hydraulische schijfremmen.

Hydraulische schijfremmen hebben de meeste remkracht en zijn het best te doseren. Deze remmen presteren goed onder alle omstandigheden.

Meer weten? Lees alles over de verschillende soorten remmen!