Kick-off fietsseizoen - Korting op 500+ producten ›

Toggle Nav
Winkelwagen

Dames speed pedelecs

Omdat je met een Speed Pedelec tot wel 45 km p/u kunt gaan, is een stevig frame belangrijk. De meeste fabrikanten kiezen hierom voor een herenframe, echter zijn er ook een aantal Pedelecs met damesframe. Deze frames zijn 100% veilig én hier kan dus makkelijk op worden ingestapt. Welke Speed Pedelec voor dames past het best bij jou? Kies je voor een onderhoudsarme riemaandrijving, of wens je een groot bereik en ga je voor de derailleur? Je vind hier al onze snelle dames e-bikes. Lees verder...
Filters Filters

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Kies hier jouw lichaamslengte. Dit filter laat je de fietsen zien die een framemaat hebben die geschikt is voor jouw lichaamslengte.

Het aantal Wh, ofwel Wattuur, geeft een indicatie van hoeveel inhoud de accu heeft. Met een groter aantal Watturen kun je langer doorfietsen. De grootte van de accu's verschilt per type motor en vaak heb je keuze uit verschillende accugroottes.

Een grotere accu geeft, zoals genoemd, een grotere actieradius, waardoor je er verder mee kunt fietsen. Het is echter wel zo, dat een grotere accu iets zwaarder is dan een kleinere.