Onze winkel is open

Menu
1

Mountainbikes | Kindermountainbike

Kindermountainbike kopen bij 12GO Biking

Niets is leuker dan met de kids over de trails rijden. Echter is dan wel een mountainbike in de juiste maat nodig. Gelukkig hebben veel merken ook een ruim assortiment mountainbikes voor kinderen. Hierdoor kun je ze op al je avonturen meenemen en zitten ze op net zo'n stoere fiets als papa en mama! 

Kindermountainbikes zijn speciaal ontworpen naar de anatomie van kinderen, zodat ook zij met volle teugen kunnen genieten van de trails, zonder dat ze achterop raken. Sterker nog, voor je het weet halen ze je in op die pittige klim of suizen ze tussen de bomen alsof ze het elke dag doen!

Collectie kindermountainbikes

Bijna elk grote merk voert wel minstens één serie mountainbikes voor kinderen. Zo hoeven ze niet achterop te raken op de trails. Deze mountainbikes zijn speciaal op de anatomie van kinderen afgestemd en hebben ook een lichtere weerstand zodat de kids niet achterop blijven. 

Cube kindermountainbike kopen

Cube kinder mountainbikes zijn razend populair én niet zonder reden! De kindermountainbikes van Cube zijn dankzij de 24'' inch wielmaat ideaal voor de mountainbiker die nog net niet op een mountainbike voor volwassenen past, maar wel groot genoeg is om parcourtjes te rijden! Met een geveerde voorvork en 7 versnellingen kom je een heel eind!

Trek kindermountainbike

Trek is onder de mountainbikers bekend met series als de X-caliber, supercaliber en procaliber. De Precaliber is een goed gevonden naam om de kindermountainbike te beschrijven. Deze fiets is namelijk klaar voor het beginnende werk. Zie hier alle Trek kindermountainbikes

Bulls kindermountainbikes

De Bulls Tokee is een heerlijke fiets om mee door het park te crossen en de Bulls Pulsar een uitstekende fiets om voor te bereiden op het échte werk! Met een Bulls kindermountainbike is je kind voorzien van een crossmonster waar je kind ontzettend blij van wordt!