Onze winkel is open

Menu
Filter

Stevens header

Stevens fietsen

Stevens staat vooral bekend om de successen van Marianne Vos, Mathieu Van Der Poel en nog een aantal topsporters. Dit is natuurlijk niet zomaar. In 1991 werd het fietsmerk Stevens geboren. De oprichters waren zelf ook competitieve fietsers. En als je roots in racen liggen, neem je een eenvoudige filosofie aan: blijf rijden tot je de finish bereikt. 

Bekijk van Stevens

Stevens modellen

De collectie van Stevens gaat van racefiets naar stadsfiets en van cyclocrosser naar hybride fietsen. Maar, wat voor soort fiets het ook is de fiets wordt duurzaam gemaakt en zijn licht van gewicht.

Misschien wel de bekendste fiets van Stevens is de Super-Prestige. De fiets waar Matthieu Van Der Poel veel wedstrijden mee heeft gewonnen. Wil je beginnen met cyclocrossen of ben je al gewend om een vies pak te halen tijdens het crossen, Stevens heeft voor iedereen een geschikte crossfiets.

Ook voor de wielrenners is er voor iedereen een fiets die bij hem of haar past. Wil je jouw eerste kilometers gaan maken op de fiets, bekijk dan de Stevens San Remo. Ben je verder gevorderd en opzoek naar een licht racemonster met een geweldige afmontage? Bekijk dan de Stevens Xenon Di2 eens.  Tussen de San Remo en de Xenon Di2 heeft Stevens nog een aantal goede racefietsen, bekijk ze hier.

De echte sportieve trekking fietser kan zijn geluk niet op. Stevens heeft namelijk echt een pareltje gemaakt, de Stevens P18 Lite. Met een innovatieve Pinion P1.18 gearbox waar de versnellingen op de plek van de bottom-bracket  gevestigd zijn. Naast dit pareltje heeft Stevens nog een breed assortiment hybrides.

Stevens Cyclcrossers

Stevens Mountainbikes

Stevens Hybride