410 Gone

410 Gone


nginx
410 Gone

410 Gone


nginx
410 Gone

410 Gone


nginx

Focus fietsen

410 Gone

410 Gone


nginx
Filter

Fietsen van Focus staan voor Passion, Performance en Perfection. Bij iedere Focus zie je dat er met een streng Duits oog naar de kwaliteit gekeken is. De modellen zijn volgens strenge kwaliteitseisen opgebouwd en zijn afgemonteerd met onderdelen van SRAM of Shimano.

Focus fietsen

Focus staat bekend om haar racefietsen. De Focus racefietsen kenmerken zich door strakke, zakelijke looks, prima afmontage en scherpe prijs. Focus levert de teamfiets van AG2R, het profteam wat jaarlijks in de Tour de France te bewonderen is. Geliefde racefietsen van Focus zijn de carbon Focus Cayo en de snelle Focus Izalco, twee geweldige fietsen met een even geweldige prijs.

Naast de racefietsen heeft Focus een grote collectie mountainbikes. Hoogtepunt is het prachtige, carbon frame van de Focus Raven 29r, vooral hoe de bovenste framebuis overloopt in de achtervork is uniek!  Maar ook de iets minder veeleisende fietsers hebben meer dan voldoende keuze in de Focus mountainbike collectie.

Ook het aanbod hybrides is meer dan behoorlijk. Met de Focus Planet hebben ze een jaarlijkse testwinnaar in het Urban segment de collectie. Deze heerlijke hybride fiets leent zich perfect voor de wat lnager afstanden en is bovendien verkrijgbaar met (bijna) onderhoudsvrije riemaandrijving.

Bekijk van Focus

Populaire Focus modellen

Focus modellen

Met name op het gebied van sportieve fietsen heeft Focus een breed aanbod. Een ruim assortiment mountainbikes, een grote collectie sportieve stadsfietsen en hybrides en een racefietsen in elke prijsklasse.

Sinds modeljaar 2016 is de naamgeving van de Focus racefietsen aangepast. De Focus Variado en de Focus Culebro zijn opgevolgd door verschillende uitvoeringen van de Focus Cayo. Een schitterend en oerdegelijk alumium frame met een uitstekende afmontage. De carbon uitvoering van de Cayo blijft wel gewoon, deze heerlijke fiets is gemaakt voor lange tochten en snelle trainingen.

Voor de meer veeleisende fietser is er de Focus Izalco Max. Een bloedsnelle, lichtgewicht carbon racefiets die het goed doet tijdens steile klimmen of koersen op het scherpst van de snede. 

Ga je liever het modder in? Kies dan voor een fiets uit de Focus Mares serie. Heerlijke cyclocross fietsen, beschikbaar in een aluminium of carbon uitvoering. Bovendien ook erg goed getest als woon-werk fiets.

Op zoek naar een MTB van Focus? De instapmodellen zijn zeker het bekijken waard, maar pas echt interessant zijn de modellen uit de Black Forest serie. Deze hardtail 29-ers met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding zijn goed voor jaren off-road fietsplezier.

Focus dealer 

12GO Biking is al jaren de grootste Focus dealer van Nederland en een van de grootste van Europa. We voeren 90% van de collectie en kunnen alle Focus modellen bestellen. Kom langs in onze winkel en ontdek welke Focus het best bij jouw wensen past.

Focus garantie

Focus geeft een garantie van 6 jaar op carbon frames en voorvorken! Op lak, coating en de stickers van carbon frames is dat twee jaar. Op de aluminium frames geeft Focus 10 jaar garantie, en op verende voorvorken 2 jaar.

410 Gone

410 Gone


nginx