a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a
Filter

Flyer Header

Flyer Fietsen

Flyer is sinds 1995 een pionier op het gebied van elektrische fietsen. Het Zwitserse merk wordt ontwikkeld, geproduceerd en verkocht door Biketec AG. Deze specialisten op het gebied van e-bikes beschikken over innovatieve ontwerpen en veel oog voor detail, waardoor Flyer in Zwitserland al het grootste merk is op het gebied van e-bikes en een steeds grotere speler wordt in de rest van de wereld. 

Bekijk van Flyer

Flyer bergafdaling

Flyer Fietsen

Het concept voor de Flyer fietsen komt uit de Zwitserse Alpen. In de jaren '90 moest metselaar Philippe Kohlbrenner elke dag bergop naar huis fietsen. Hij kwam zo vermoeid thuis, dat hij op zoek ging naar een oplossing. Met een ruitenwissermotor en een autoaccu ontwierp hij de eerste Flyer met middenmotor, genaamd "Rode Buffalo". Deze fiets markeerde het begin van "Flyer" wat hij in 1995 samen met collega Reto Bohlen oprichtte.

Flyer heeft haar populariteit vandaag de dag te danken aan de unieke motor die ze bij hun topmodellen gebruiken. Als één van de enige op de markt maken ze gebruik van de Panasonic X0 middenmotor, die een vermogen heeft van wel 80 newtonmeters! De collectie van Flyer loopt uiteen van zeer compacte e-bikes die overal opbergbaar zijn tot tourfietsen met alle beste onderdelen. Met de innovatieve e-bikes wil Flyer mensen stimuleren om in beweging te komen en de klant een optimale fietsbeleving geven. De fietsen kunnen daarom perfect worden afgesteld op de wensen van de klant!

"Mensen stimuleren om in beweging te komen en hen een optimale fietsbeleving geven"

Flyer bosrit

Flyer Modellen

Flyer heeft e-bikes voor iedereen. Het maakt niet uit of je van lange tochten door de open natuur houdt, de fiets wilt gebruiken om door tussen de drukte van de stad door te manoeuvreren of deze meeneemt als je met de trein naar het werk reist, in het ruime assortiment zit een fiets voor iedereen.

In het segment van de stadsfietsen heb je een ruime keus. De Upstreet modellen zijn perfect voor het drukke, dynamische stadsverkeer. Het sportieve ontwerp maakt de fietsen echte eye-catchers, waarmee je moeiteloos je bestemming bereikt. Deze sportieve e-bikes zijn uitgerust met een Panasonic X0 middenmotor, waardoor de fietsen een zeer krachtige aandrijving hebben. Veel van deze modellen zijn uitgerust met een Nuvinci versnellingsgroep. Deze groep is traploos, wat het ideaal maakt voor e-bikes. Daarnaast heb je keuze uit een riem- of kettingaandrijving. Dit brede scala aan opties maakt dat je een e-bike krijgt die écht bij je persoonlijke behoeftes aansluit. Binnen de UpStreet categorie valt ook het compacte model, dat vrijwel letterlijk overal opgeborgen kan worden, en dus ook makkelijk mee te nemen is. Deze Upstreet 1 heeft als enige van de Upstreet modellen een Bosch Active Line Plus middenmotor. 

Naast krachtige stadsfietsen heeft Flyer ook Tourfietsen. De GoTour lijn is perfect om dagen lang door de natuur te fietsen of om langere afstanden af te leggen. De comfortabele e-bikes hebben voor ieder wat wils. De topmodellen zijn voorzien van de muisstille Bosch Active Line Plus middenmotoren. De modellen daaronder zijn weer voorzien van de Panasonic X0 motor. Hierdoor kun je een motor kiezen die perfect bij je eigen wensen aansluit. Ook bij de GoTour is er keus tussen een riem- en kettingaandrijving. De Flyer fietsen zijn dus echt naar eigen smaak uit te zoeken!

Upstreet4 7.03 2020
 • Upstreet4 7.03 2020
 • Upstreet4 7.03 2020
 • Upstreet4 7.03 2020

Flyer Upstreet4 7.03 2020

<p>De Flyer Upstreet4 7.03 2020 is een prachtige e-bike voor iedereen die graag wil veel wil fietsen en bovenal ook wil blijven fietsen. Deze fiets zal aan al je wensen voldoen en dankzij de krachtige motor, de onderhoudsarme aandrijving en de veilige remmen weet je zeker dat jij vele kilometers kunt maken op deze fiets, zonder dat dat ook maar iets af zal doen van jouw fietservaring. Gegarandeerd rijplezier!</p>

Type versnelling
Naafversnelling
Versnellingen
8
Type aandrijving
Riem
Plaats motor
Middenmotor
Type rem
Hydraulische schijfremmen
Type elektrische fiets
Stadsfiets
Vanaf € 4.499,00
Upstreet4 7.83 2020
 • Upstreet4 7.83 2020
 • Upstreet4 7.83 2020
 • Upstreet4 7.83 2020

Flyer Upstreet4 7.83 2020

<p>De Flyer Upstreet4 7.83 2020 is de cr&egrave;me de la cr&egrave;me in de elektrische fietsen. Dankzij de supersnelle, innovatieve en duurzame combinatie van de Rohloff versnellingsnaaf in combinatie met de Bosch Performance Line CX motor wil je niets anders meer dan fietsen. Hiermee ben jij in al jouw wensen voorzien en reken maar dat er een flinke glimlach op je gezicht komt op het moment dat je mag zeggen dat deze fiets van jou is. Autorijden lijkt hiermee haast verleden tijd op 'korte' afstanden!</p>

Type versnelling
Naafversnelling
Versnellingen
14
Type aandrijving
Riem
Plaats motor
Middenmotor
Type rem
Hydraulische schijfremmen
Type elektrische fiets
Stadsfiets
Vanaf € 7.099,00
Upstreet5 7.03 2020
 • Upstreet5 7.03 2020
 • Upstreet5 7.03 2020
 • Upstreet5 7.03 2020

Flyer Upstreet5 7.03 2020

<p>Ben je op zoek naar een zeer degelijke elektrische fiets die weinig tot geen onderhoud nodig heeft? Dan is de Flyer Upstreet5 7.03 2020 echt iets voor jou. Deze fiets heeft een zeer krachtige motor en een grote accu. Dankzij de mooie kleuren en de strakke afwerking is dit jouw ideale partner als je weer ergens naartoe moet. De riemaandrijving in combinatie met de Shimano Nexus 8 naafversnelling zorgt ervoor dat je weinig onderhoud hebt en heel lang zult kunnen blijven fietsen zonder je zorgen te maken.</p>

Type versnelling
Naafversnelling
Versnellingen
8
Type aandrijving
Riem
Plaats motor
Middenmotor
Type rem
Hydraulische schijfremmen
Type elektrische fiets
Stadsfiets
€ 3.999,00
Upstreet5 7.23 2020
 • Upstreet5 7.23 2020
 • Upstreet5 7.23 2020
 • Upstreet5 7.23 2020

Flyer Upstreet5 7.23 2020

<p>Ben je op zoek naar een zeer degelijke elektrische fiets die een traploze versnellingsnaaf heeft in combinatie met een riemaandrijving? Dan is de Flyer Upstreet5 7.23 2020 echt iets voor jou. Deze fiets heeft een zeer krachtige motor en een grote accu. Dankzij de mooie kleuren en de strakke afwerking is dit jouw ideale partner als je weer ergens naartoe moet. De riemaandrijving in combinatie met de Enviolo TR Automatic naafversnelling zorgt ervoor dat je weinig onderhoud hebt en heel lang zult kunnen blijven fietsen zonder je zorgen te maken.</p>

Type versnelling
Naafversnelling
Versnellingen
Traploos
Type aandrijving
Riem
Plaats motor
Middenmotor
Type rem
Hydraulische schijfremmen
Type elektrische fiets
Stadsfiets
€ 4.999,00

Flyer stad

Flyer Garantie

Flyer staat voor torenhoge Zwitserse kwaliteit, dit komt door de focus op knowhow als exclusieve e-bike fabrikant. Flyer geeft vijf jaar garantie op de Flyer-technologie. Hieronder vallen de motor, motorbesturing, display en laders. Op slijtagedelen, zoals de accu, versnellingsnaaf, ketting en kettingbladen, staat 2 jaar garantie. Let wel op: Bij de accu valt de werking van de accu onder de garantie, niet de capaciteit. Ook intensief commecieel gebruik valt niet binnen de garantievoorwaarden. Flyer staat garant tot een maximum berijders gewicht van 110kg. Hierboven wordt dus ook geen garantie geboden.

Consumentenbond

In een onderzoek van de consumentenbond, dat is uitgevoerd onder hun eigen panelleden, is gebleken dat Flyer één van de betere merken elektrische fietsen is. Flyer e-bikes worden namelijk bekroond met een rapportcijfer van 9,1 tegenover het gemiddelde van 7,8. 99,2% van de consumenten in dit onderzoek is tevreden met hun Flyer e-bike, wat laat zien dat je met een Flyer e-bike een zeer goede e-bike aanschaft. Ook is uit dit onderzoek gebleken dat 69,7% van de consumenten met een Flyer e-bike géén mankementen heeft ervaren, waardoor dit ook een zeer interessante keuze is qua toekomstige kosten. Flyer e-bikes hebben zich bewezen in dit onderzoek, waardoor wij met nog meer zekerheid kunnen zeggen dat dit zeer goede e-bikes zijn!

Bekijk van Flyer 
Flyer Logo

Ebikes