Onze winkel is open

Menu
1

Elektrische fietsen | 2018

Kan je niet vinden wat je zoekt? Laat het ons weten via [email protected] of 0182-621850 dan helpen we je graag verder!

Elektrische fiets 2018

Elektrische fietsen uit 2018 zijn de wat oudere modellen, die ondanks hun 'oude' leeftijd nog prima meegaan in deze tijd. Als je zelf al meerdere jaren met een fiets kunt doen, waarom zou je dan geen fiets uit 2018 kopen? Elektrische fietsen uit 2018 worden vaak met wat korting aangeboden, omdat er van deze fietsen niet veel meer op voorraad zijn. Hierdoor weet je dus vaak zeker dat je een goede deal hebt aan een fiets uit 2018. 

Elektrische fietsen uit 2018 hebben veelal nog een accu in de bagagedrager, het integreren van accu's in de frames van fietsen was toen nog niet zo populair als nu. Het voordeel daarvan is dat je de accu's gemakkelijk van de fiets af kunt halen, zonder dat je hoeft te bukken. Een aantal elektrische fietsen uit 2018 is voorzien van een voorwielmotor. De middenmotor begon pas toen aan de opmars in elektrische fietsen, dus een voorwielmotor is geen raar gezicht. Een voorwielmotor biedt voldoende ondersteuning voor in de stad, en voel je ook aan het werk. Hierdoor weet je zeker dat je de motor aan het werk zet, en zal je de ondersteuning ook merken tijdens het fietsen. 

De elektrische fietsen uit 2018 zijn beschikbaar in verschillende modellen, zo zijn er elektrische stadsfietsen, elektrische hybride fietsen en elektrische transportfietsen. Op deze manier is er voor ieder wat wils.