Onze winkel is open

Menu
1

Elektrische fietsen | Shimano

Elektrische fietsen met Shimano motoren

Shimano motoren voor de elektrische fiets hebben de afgelopen jaren een heuze inhaalslag gemaakt. Waar ze vroeger werden gezien als minderwaardig aan Bosch is dat tegenwoordig zeker niet meer het geval! Shimano motoren zijn namelijk erg stil geworden en bieden eigenlijk bijna dezelfde functionaliteiten als de tegenhangers van Bosch. De motoren zijn zeer betrouwbaar, geven een natuurlijk rijgevoel en maken nauwelijks geluid. Perfect voor al jouw ontspannen ritten op de fiets!

Verschillende Shimano Motoren

Zoals gezegd zijn de Shimano motoren de motoren die het meest op de Bosch motoren lijken. De Shimano StepS E5000 en StepS E6100 motoren zijn vergelijkbaar met de Active Line series. De motoren zijn lekker stil en helpen jou om met speels gemak door het drukke stedelijke verkeer te manoeuvreren. De Shimano StepS E7000 en StepS E8000 zijn de krachtigere uitvoeringen van Shimano die we veel terugzien op elektrische hybrides en elektrische mountainbikes. Ook bij Shimano valt er dus meer dan genoeg te kiezen! 

Elektrische fiets met Shimano motor kopen

Shimano middenmotren leveren een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, terwijl ze maar minimaal verschillen van Bosch motoren. Daarom vinden we de Shimano motoren een uistekende keus voor jouw nieuwe elektrische fiets. Met Shimano kan je bijvoorbeeld altijd rekenen op degelijkheid en betrouwbaarheid. Bij Shimano geldt namelijk: als het niet goed is, leveren we het niet. Twijfel dus niet en koop nu online of in onze mega fietsenwinkel jouw nieuwe elektrische fiets met Shimano StepS middenmotor.