2 juli: Dé 12GO Biking toertocht ›

Toggle Nav
Winkelwagen

Mountainbikes met Shimano XTR

Tour du Korting

Een mountainbike geeft je de vrijheid om van de verharde wegen af te dwalen en je helemaal uit te leven in de bossen. In onze collectie vind je een breed aanbod mountainbikes voor ieder terrein en elk type gebruik.

Alle adviespagina's over mountainbikes | Hardtail of Full-suspension? | De vier types mountainbike

Hardtails | Fully's | Dames modellen | Aanbiedingen

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

10.099,-
per pagina
Lees verder...

Mountainbikes met Shimano XTR

Wil je een echte top-end mountainbike, dan kom je vaak uit op een mountainbike met Shimano XTR, Sram X.01 Eagle of Sram XX1 Eagle AXS. De Shimano XTR groep is de beste uit de collectie van Shimano voor mountainbikes, waardoor we deze versnellingen alleen op de beste fietsen terugzien. XTR biedt de meest soepele schakelprestaties, heeft het lichtste gewicht en garandeert succes bij wedstrijden.

Als je liever een groep wilt die wat voordeliger is dan de, vaak toch wel, vrij prijzige XTR groep, kijk dan eens naar mountainbikes met Shimano XT afmontage. XT maakt gebruik van dezelfde technologieën, maar is alleen iets zwaarder dan XTR.

Wanneer kies je voor een mountainbike met Shimano XTR?

Shimano XTR wordt alleen op de absolute topmodellen gebruikt. Je kiest dus voor een mountainbike met Shimano XTR als je een zeer fanatieke mountainbiker bent en je ook graag de competitie aangaat. Je vraagt het maximale van je materiaal en je wilt daarom ook het best van het beste.

Mountainbike met Shimano XTR kopen

Mountainbikes met Shimano XTR zie je niet elke dag voorbij razen op je locale trail. Bij 12GO Biking zijn wij echter fans van dikke fietsen met dikke afmontage. Daarom kun je bij ons 'gewoon' een mountainbike met Shimano XTR afmontage kopen of bestellen. Onze specialisten staan altijd voor je klaar in de winkel om je met al je vragen te helpen.

Lees verder...

Klantenservice banner

Telefoon icon 0182-621850


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Lichaamslengte

Kies hier jouw lichaamslengte. Dit filter laat je de fietsen zien die een framemaat hebben die geschikt is voor jouw lichaamslengte.

Lichaamslengte

Kies je lichaamslengte waarmee wij de juiste maat dames- en herenfietsen hebben gekoppeld en combineer met de gewenste levertijd om de beschikbare fietsen te filteren.

Levertijd

Kies je levertijd en combineer met je lichaamslengte om de beschikbare dames- en herenfietsen te filteren.

Versnellingsgroep

Het verschil tussen de verschillende versnellingsgroepen zit in duurzaamheid, kwaliteit en gewicht. Duurdere versnellingsgroepen zijn lichter, duurzamer en schakelen beter onder belasting.

In onze blogs vind je alles over de verschillende merken en groepen.
Shimano racefietsgroepen
Shimano MTB groepen
Sram racefietsgroepen
Sram MTB groepen
Shimano naafversnellingen