Onze winkel is open

Menu
1

Focus Elektrische fietsen

 

Elektrische fietsen van Focus

Focus heeft het Duitse oog van perfectie in haar fietsen verwerkt. De modellen van Focus zijn volgens strenge kwaliteitseisen opgebouwd. De onderdelen van de Focusfietsen zijn van SRAM of Shimano. Ondanks dat Focus vooral bekend staat om haar racefietsen weet het merk zeker geweldige kwaliteit te leveren op het gebied van E-bikes.

De trapondersteuning die in deze fietsen is verwerkt is van uitmuntende kwaliteit. Deze onderdelen worden geleverd door fabrikanten als Fazua en Bosch. Focus biedt naast enkele sportieve stadsfietsen ook sportfietsen aan met trapondersteuning, zoals een racefiets. Met de E-bikes van Focus zijn grote afstanden geen probleem meer!

Modellen elektrische fietsen van Focus

De aventura modellen zijn de wat sportievere modellen die een innerlijke avontuur in je naar boven brengen. Maar deze fiets is naast de avontuurlijke tochten ook natuurlijk ideaal als stadsfiets te gebruiken. Een voorbeeld van deze modellen is de aventura 6.7

Ben je op zoek naar een hybride model? Dan is een van de planets misschien wat voor jou! Deze heerlijke hybride fiets leent zich perfect voor de wat langere afstanden. Een voorbeeld van de Planet fietsen is de Planet 6.8

De Paralane² serie combineert de voordelen van zowel racefietsen als e-bikes. Deze modellen zijn namelijk licht en wendbaar, maar bieden daarnaast ook een extra portie energie wanneer je dit nodig hebt. Ze zijn nauwelijks te onderscheiden van een standaard racefiets, omdat de accu en de motor volledig in het frame geïntegreerd zijn. Met deze racefietsen is het dan ook mogelijk om langere tochten maken, maar er toch sportief bij te rijden en minder uitgeput thuis te komen! Een voorbeeld van een Paralane is de Paralane 6.8 GC.