Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen
Shimano Ultegra racefietswielen

Shimano Ultegra racefietswielen

Bij de ontwikkeling van de nieuwe 12-speed DI2 groepen van Shimano hoort ook een nieuwe wielset. Deze wielen zijn tubeless ready, stijf en beschikbaar voor zowel de 11- als 12-speed cassettes. Drie factoren kenmerken deze serie wielen: Vermindering van de luchtweerstand zonder in te boeten aan controle, Stijfheid van de aandrijfkracht en Lichtgewicht constructie. Heb je onlangs een upgrade gedaan naar een nieuwe 12-speed DI2 groep? Dan maak je de upgrade helemaal af met een van deze wielsets.

Bekijk direct: Shimano wielen

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

649,-
Waardering:
100%
23% korting
749,-
Waardering:
80%
36% korting
649,-
23% korting
per pagina
Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader
Ben je toe aan een compleet nieuwe wielset of een vervanging van een los wiel? Kies of je een set zoekt of een los wiel.
Hoge wielen bieden je de meeste stijfheid en het grootste aerodynamische voordeel, ideaal voor sprinters of echte laagvliegers. Lage wielen zijn lichter, beter geschikt voor in de bergen. Half hoge wielen bieden je de meest allround eigenschappen, en relatief licht en ook goede stijfheid, zodat je ze op ieder terrein in kan zetten.

Clincher:

Bij Clincher wielen wordt gereden met binnenband. Voordeel is dat je altijd een bandje kan wisselen wanneer je lek rijdt.

Tubeless:

Tubeless (zonder binnenband) zorgt voor een lage rolweerstand en meer comfort door de mogelijkheid om met minder druk in de banden te rijden. Bij een tubeless band gebruik je tubeless ventielen, latex en soms tubeless velgtape om de band luchtdicht aan te sluiten op de velg.

Tube:

Bij tube wielen wordt de tube (band) op de velg gelijmd. Het gewicht van tube wielen is lager. Op het moment van lek rijden is dit niet tot zeer lastig te vervangen. Vandaar dat je Tubes eigenlijk alleen ziet tijdens wedstrijden.