12GO Biking Onderhoudspakket Eco All The Way

42% KORTING
12GO Biking Onderhoudspakket Eco All The Way
12GO Biking Onderhoudspakket Eco All The Way
12GO Biking Onderhoudspakket Eco All The Way
×
Plus- en minpunten
  • Handig compleet pakket
  • Geconcentreerde fietsshampoo is goed voor 270 liter!
  • 100% biologisch afbreekbaar

Beschrijving

Het 12GO onderhoudspakket is een compleet pakket dat bestaat uit een spuitfles met reiniger en ontvetter, een flesje fietsshampoo, een navulbare spuitfles voor de shampoo en twee poetsdoeken. De fles met concentraat (500 ml) is goed voor 270 liter shampoo. De shampoo zorgt ervoor dat de fiets én gereinigd wordt én ook nog mooi glanst. Hierdoor wordt ook de lak van de fiets beschermd, waardoor je materiaal langer mee gaat. De handige navulbare spuitfles zorgt ervoor dat je de shampoo goed kan doseren, waardoor je er lang plezier van beleeft. De reiniger/ontvetter is erg effectief om onderdelen te onderhouden.

Nadat je het vuil met de poetsdoek hebt verwijderd, spuit je de ontvetter op de fiets, laat je hem even inwerken om hem vervolgens af te spoelen met schoon water. Hierna kan je de onderdelen opnieuw invetten met kettingolie. De reiniger is te gebruiken voor staal, plastic en carbon. Bij aluminium fietsen raden we aan om even te testen op een klein stukje, maar waarschijnlijk is dit geen enkel probleem. Gebruik de reiniger niet voor remschijven. De poetsdoeken zorgen er ten slotte voor dat je je fiets krasvrij schoon kan maken. De doeken hebben een hoog absorptievermogen, waardoor vuil effectief opgenomen wordt.

De inhoud van de producten is biologisch afbreekbaar. Daarnaast heeft ECO all the WAY ervoor gezorgd dat de flacon en de op zijn vervaardigd uit suikerriet. Hierdoor maak je je fiets schoner, terwijl je het milieu niet vervuilt.

Op de verpakking staan handige omschrijvingen hoe je de producten het beste kan gebruiken.

Bekijk de volgende categorieën: Onderhoudsmiddelen , Onderhoud