Thule RideAlong Mini Kinderzitje Voor

Plus- en minpunten
 • Voldoet aan alle veiligheidsnormen
 • Gemakkelijk te installeren
 • Stoel kan gemakkelijk overgezet worden
 • Vijfpuntsgordel voor extra veiligheid
 • Bekleding kan in de wasmachine
 • Je hebt een Thule montagebeugel nodig mocht je het zitje op een tweede fiets willen gebruiken
 • Voorop gemonteerd kan het sturen zwaar worden

Beschrijving

Iedere ouder die opzoek is naar een kinderzitje heeft drie eisen in zijn hoofd zitten; comfort, veiligheid en gemak. De Thule RideAlong Mini is een kinderzitje die voldoet aan die eisen. Dit voorzitje is gemaakt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar. Het plezier van fietsen met je kindje wordt met dit fietszitje naar een hoger niveau getild.


Het zitje zit voorop gemonteerd met een universele montagebeugel op het stuur. Nadat je het zitje hebt ingeklikt op de beugel, zet je deze vast met een sleutel. De montagebeugel is ook los verkrijgbaar. Zo kunnen Papa & Mama of Opa & Oma ieder een beugel monteren.

Het zitje heeft een veilige en goede pasvorm dankzij de verstelbare gevoerde vijfpuntsgordel. Dit betekent dat de gordel op vijf punten vast zit. De handgreep voorop heeft een comfortabele voering. Je kindje kan dit vasthouden of zijn armen overheen leggen. 

Omdat kinderen hard groeien is flexibiliteit een must. De voetsteunen en voetriemen kunnen met één handbeweging worden aangepast. De hoogte van de schouderbanden is met een eenvoudige klik aan te passen. Zo kun je de stoel helemaal naar wens inrichten.

De afneembare bekleding kan in de wasmachine gewassen worden. Je kunt de bekleding ook omgekeerd gebruiken. Zo krijg je een tof kleuren contrast. Alle verstelbare onderdelen zijn met de typische blauwe Thule kleur aangeduid.

Bekijk de volgende categorieën: Kinderzitjes

Specificaties

Algemeen

Type kinderzitje

Voorzitjes

 

Voorzitjes zitten op de stuurbuis net onder het stuur met een adapter gemonteerd. Je klikt het kinderzitje in de adapter. Je kunt adapters voor meerdere fietsen aanschaffen. Zo kan snel en gemakkelijk het zitje overzetten van Mama naar Papa.

 

Achterzitjes

 

Achterzitjes zitten bevestigd op de bagagedrager of via een zadelbuis bevestiging. In de praktijk worden kinderzitjes vaak gemonteerd op de bagagedrager. Fietsen zonder bagagedrager zoals mountainbikes of hybride fietsen, kiezen voor een zadelbuis bevestiging. Voor een zadelbuis bevestiging heb je een speciale adapter nodig.


Toebehoren kinderzitjes

 

Toebehoren zijn extra's zoals adapters, windschermen of een slaaprol. Dit zijn extra onderdelen om het fietsen met een kinderzitje leuker en comfortabeler te maken.

 • Voorzitjes
Leeftijds categorie

9 maanden t/m 3 jaar

 

Voorzitjes worden gebruikt in de leeftijdscategorie van 9 maanden t/m 3 jaar. Met een maximaal gewicht van 15kg.

 

9 maanden t/m 6 jaar

 

Achterzitjes kunnen vanaf 9 maanden t/m 6 jaar gebruikt worden. Het maximale gewicht is 22kg. In de praktijk worden achterzitjes vaak gebruikt bij kids vanaf een jaar of 2 à 3.

 

5 t/m 10 jaar

 

Grotere kids gaan vaak op een speciale stoel. Dit is een stoel geschikt voor kids van 5 t/m 10 jaar. Deze fietsstoel is gemaakt om tot 35kg te kunnen dragen. Deze wordt vaak gebruikt zodra je kleine zelf kan fietsen, maar het ook nog prettig vindt om af en toe bij Papa of Mama achterop te gaan.

 • 9 maanden t/m 3 jaar
Verwisselbaar kussen

Een verwisselbaar kussen is handig als je je fiets weleens buiten laat staan. Je haalt het kussen van de stoel, zodat het niet nat wordt o.i.d.


Een kussen geeft meer comfort aan je kleine tijdens het fietsen. Daarnaast vangt het lichte schokken op, mocht je een stoep meepakken of over een drempel heen gaan. Het kussen kan worden gewassen in de wasmachine.

 • Met verwisselbaar kussen
Verstelbare Schouderbanden

Verstelbare schouderbanden zijn een must voor iedere ouder. Kids groeien hard en snel. Daarom is het enorm belangrijk dat je schouderbanden kunt aanpassen. Zo kun je jaren plezier hebben van een kinderzitje.

 • Met verstelbare schouderbanden
Verstelbare voetsteunen

De benen van je kleine groeien hard en snel. Daarom is het handig als je de voetsteunen in hoogte kunt aanpassen. Ze groeien letterlijk mee met je kind. Zo kun je jaren plezier hebben van een kinderzitje.

 • Met verstelbare voetsteunen
Gewicht fietsstoel
 • 2,7kg
Draagvermogen Kinderstoel
 • 15kg
Diefstal beveiliging
 • Ja

Technische Specificaties

Productvragen

Nog geen vragen gesteld. Ben de eerste die de vraag stelt!

Vraag over dit product? Vul het onderstaande formulier in, neem contact op per mail/telefoon of kom langs in de winkel.

Stel je vraag!

Je vraag wordt getoond na goedkeuring.