Schwalbe Rocket Ron Addix Speedgrip Snakeskin TLE Vouw Buitenband MTB

32% KORTING
Plus- en minpunten
  • Uitermate geschikt voor Cross County, combineert Snelheid en stabiliteit
  • SnakeSkin banden zijn het meest lek-bestendig
  • Addix SpeedGrip bied meer prestaties en een langere levensduur

Beschrijving

De Schwalbe Rocket Ron is een echte all-round band die met name uitstekend geschikt is als wedstrijdband in de wat grovere en natte omstandigheden. Door de ruimte tussen de noppen heeft deze band een hoog zelfreinigend vermogen.

De Speedgrip compound is het meest universele rubbermengsel van Schwalbe, geschikt voor XC, All-mountain en Trail. Met een 62% langere levensduur en 35% meer grip is dit de meest veelzijdige compound van Schwalbe.

De Snakeskin variant heeft een iets dikkere zijwang. Door deze versteviging biedt deze variant goede bescherming tegen scherpe stenen die de zijwang zouden kunnen insnijden. De keuze voor extra zekerheid op de trails, en ook nog eens makkelijk tubeless te maken.

Bekijk de volgende categorieën: Buitenbanden , Fietsbanden , Mountainbike Buitenbanden

Handige informatie

12GO's Keuze in: Buitenbanden voor de Mountainbike

Deze buitenband komt voor ons in ons blog: Koopgids: Buitenbanden voor de Mountainbike. Hier vind je een selectie van populaire buitenbanden. Deze buitenbanden bieden een goede prijs-kwaliteitsverhouding en kunnen je helpen een keuze te maken. Deze buitenbanden zijn wat ons betreft een hele goede keuze die we je graag aanraden!

Specificaties

Algemeen

Soort fiets
  • Mountainbike
Type buitenband

Draadbanden zijn niet vouwbaar en iets zwaarder. Deze banden worden vaak gebruikt voor stadsfietsen en goedkopere sportfietsen.


Vouwbanden worden veel gebruikt op sportfietsen. Door het ontbreken van een hieldraad is de band soepeler en lichter, dit komt de rolweerstand, grip en comfort ten goede.


Tubes zijn alleen geschikt voor tube wielen. Een tube is een buiten en binnenband in één. Tubes worden op de velg gelijmd.

  • Vouwband
Tubeless geschikt
  • Tubeless geschikt
TPI
  • 67 TPI
Gewicht
  • Vanaf 570 gram

Productvragen

Nog geen vragen gesteld. Ben de eerste die de vraag stelt!

Vraag over dit product? Vul het onderstaande formulier in, neem contact op per mail/telefoon of kom langs in de winkel.

Stel je vraag!

Je vraag wordt getoond na goedkeuring.