Gazelle Ultimate Speed 380 2020

OUTLET
Gazelle Ultimate Speed 380 2020
Gazelle Ultimate Speed 380 2020
Gazelle Ultimate Speed 380 2020
×
 • Speed Pedelec Testen?

  Speed Pedelec Testen?

  Ben jij geïnteresseerd in een Speed Pedelec, of wil je gewoon eens ervaren hoe het is om op een E45 fiets te rijden? Dan kan je bij ons een Speed Pedelec testen.Plus- en minpunten
 • Gemakkelijk fietsen met krachtige ondersteuning tot 45km/u
 • Hoog veercomfort op slecht wegdek door verende voorvork
 • Moeiteloos en traploos schakelen door gebruik van Enviolo Trekking naaf
 • Aluminium frame wat dankzij stijfheid de fiets erg stabiel maakt
 • 500 Wh accu

Beschrijving

De Gazelle Ultimate Speed 380 is door de jury van de RAI vereniging gekozen tot Speed E-bike van het jaar 2020. De grootste reden is dat Gazelle fietsplezier weet toe te voegen aan het functionele gehalte van deze fiets. De geïntegreerde accu en motor zorgen voor een goede stabiliteit. De fiets schakelt traploos, heeft hydraulische shijfremmen en een grote actieradius vanwege de 500 Wh accu. De combinatie van deze aspecten zorgt ervoor dat dit één van de betere Speed Pedelecs van dit moment is. Daarnaast is deze fiets ook door het AD uitstekend beoordeeld en rolt met een 7,5 uit de test!

Op de gezonde tour naar je werk toe is natuurlijk altijd fijn. Maar met de Ultimate Speed 380 maak je er ook nog een heel snel tochtje van. De fiets haalt maar liefst snelheden van 45 kilometer per uur. De accu en motor van de fiets zitten in het frame geïntegreerd. In combinatie met het hoogwaardige en dynamische systeem is de fietst heerlijk stabiel. De fietst schakelt traploos, wat deze fiets, samen met de ergonomische handvatten, brede anti-lek banden en verende voorvork , een zeer comfortabele fiets maakt.

De fiets wordt ondersteund door de betrouwbare en krachtige Bosch middenmotor. Daarnaast heeft de fiets een stijf frame en een Enviolo Trekking naaf. Dit is een traploze versnellingsnaaf waarmee je eigenlijk altijd in de juiste versnelling zit. Verder maakt deze fiets gebruik van Magura MT4e hydraulische schijfremmen, een verende voorvork, een verende zadelpen en een te verstellen stuurpen. Met de 500 Wh accu heb je een grote actieradius, wat de fiets perfect maakt voor woon-werkverkeer.

Een razendsnelle fiets die ook nog eens uiterst comfortabel is. Gegarandeerd fietsplezier! Let wel op, bij een Speed Pedelec komen extra regels kijken, zoals helmplicht en registratie van het kenteken. Daarnaast gelden alle regels die ook voor brommers gelden.

Lees hier alles over Gazelle

Bekijk de volgende categorieën: Speed Pedelecs , Outlet

Gazelle Premium Dealer

De Premium modellen van Gazelle zijn voorzien van de nieuwere technieken en betere onderdelen dan de standaard Gazelle collectie. Zo hebben Premium modellen o.a. lichtere frames, luxere zadels en handvatten en populaire technieken als Nuvinci versnellingsnaven. Premium modellen zijn alleen te koop bij nauwkeurig geselecteerde fietsspecialisten. 12GO Biking is sinds 2014 Premium dealer en biedt zowel online als in de winkel de complete Gazelle Premium collectie aan. Kom langs in de winkel om het verschil te ervaren.

Riemaandrijving: alles wat je wil weten

Fietsen met een riemaandrijving worden steeds populairder. Het grote voordeel van deze fietsen is dat ze onderhoudsarm zijn doordat de riem geen onderhoud nodig heeft. Maar zijn er ook nadelen? Wij hebben alles voor je op een rij gezet.

Alles over Speed Pedelecs

Een Speed Pedelec zit heel anders in elkaar dan een 'normale' elektrische fiets. Lees in dit blog alles over Speed Pedelecs!

Specificaties

Algemeen

Type elektrische fiets
 • E-speed (45 km/u)
Plaats accu

De plaats van de accu is afhankelijk van de plaatsing van de motor en type frame ( dames of heren )

 • Geïntegreerd in frame
Plaats motor

De positie van de motor in de fiets bepaalt voor het grootste deel de rij-eigenschappen van de fiets.

Voorwielmotor: Met een voorwielmotor word je als het ware vooruit getrokken. Bij natte en/of gladde omstandigheden loop je hierdoor het risico dat je voorwiel in een scherpe bocht wegglijdt.

Middenmotor: De middenmotor heeft het meest stabiele rijgedrag. Omdat het zwaartepunt laag bij de grond en in de trapas zit voelt een middenmotor heel natuurlijk aan.

Achterwielmotor: Een achtwielmotor is bijna letterlijk een steuntje in de rug. Deze motor maakt het achterwiel wel een stukje zwaarder en heeft een minder efficiënte aandrijving.

 • Middenmotor
Motor type
 • Bosch Performance Line
Merk motor
 • Bosch
Type aandrijving

Een fiets met riemaandrijving is extreem onderhoudsvriendelijk. Een riem slijt namelijk een stuk minder hard dan een ketting en daarnaast zitten de versnellingen verwerkt in de naaf of in de trapas. Hierdoor zal bij het verwisselen van een versnelling de riem in dezelfde rechte lijn blijven liggen, wat ervoor zorgt dat deze minder weerstand geeft en stiller is dan een gewone ketting. Daarnaast blijft de riem een stuk schoner en kan deze niet gaan roesten in tegenstelling tot een gewone ketting. Dit komt omdat er geen olie nodig is om de riem te smeren. Dit is toch wel heel erg fijn als je met je nette kleding op de fiets stapt.

 • Riem
Type sensor
 • Rotatiesensor
 • Trapkrachtsensor
Versnellingen
 • Traploos
Type versnelling
 • Naafversnelling
Voordrager
 • Nee
Geveerde voorvork

Een verende voorvork verhoogt het comfort voor je handen, armen en polsen.

 • Geveerde voorvork
Gewicht
 • 24,9 kilogram
Maat wielen

<p>De wielmaat bepaalt de wendbaarheid en grip. Hoe hoger de wielmaat hoe meer grip. Hoe lager de wielmaat hoe meer wendbaarheid. Een 29'er neemt bijvoorbeeld makkelijker obstakels, waar een 26'er juist weer beter tot zijn recht komt op een parcour met allerlei obstakels. Een grotere maat heeft ook een hogere topsnelheid dan een kleinere. Wil je meer informatie? Klik <a href="https://www.12gobiking.nl/blog/welke-wielmaat-mountainbike-de-verschillen" target="_blank">hier!</a></p>

 • 28"

Frame

Afmontage

Onderdelen

Wielen

Elektrische Onderdelen

Productvragen

hoeveel kg op bagagerek
 • Deze bagagedrager kan max 25 kg dragen.
  Beantwoord door: Team 12GO biking
 • Zorgeloos je Speed Pedelec kopenl

  Zorgeloos je Speed Pedelec kopen

  Het verzekeren, registreren en ten naam stellen van de Speed Pedelec regelen wij voor je.

 • Hulp bij RDW-registratiel

  Hulp bij RDW-registratie

  Wij helpen je bij de registratie, het tenaamstellen en het verzekeren van je Speed Pedelec voor de openbare weg.

 • Geen rijklaarmaakkostenl

  Geen rijklaarmaakkosten

  De fiets wordt compleet afgesteld: afstellen, kabels trekken en inkorten, spaken nalopen, cranks aandraaien en nog veel meer. Gratis.