Onze winkel is open

Menu
1

Sparta Stadsfietsen

Sparta stadsfietsen

Sparta fietsen kenmerken zich door een goede kwaliteit, een prima prijs en het gebruik van degelijke onderdelen. Vanuit Apeldoorn maakt Sparta als sinds 1917 stadsfietsen die door heel Nederland te vinden zijn. De stadsfietsen van Sparta zijn gericht op comfort, betrouwbaarheid en hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Garantie en levering

12GO Biking heeft bijna de gehele collectie Sparta. Fietsen die wij niet standaard op voorraad hebben kunnen we op bestelling leveren. We zijn een van de grotere Sparta dealers van Nederland en kunnen alle modellen en onderdelen leveren. Sparta geeft maar liefst 10 jaar garantie op een stalen of aluminium frame, 10 jaar op een starre voorvork, 2 jaar op een geveerde voorvork en 2 jaar op alle andere onderdelen, zolang deze niet aan slijtage onderhevig zijn.

Modellen Sparta stadsfietsen

De Sparta Pick-Up

Dit model is niet meer weg te denken van uit het Nederlands straatbeeld. De Sparta Pick-up kenmerkt zich door een oer-Hollandse degelijkheid en robuuste uitstraling. De Pick-up is beschikbaar in een dames en herenmodel of verkrijgbaar met een trapeze fame. Ook is de Pick-Up beschikbaar in een uitvoering met riemaandirjving. De Sparta pick up is in vele soorten en maten verkrijgbaar. Kies je kleur en aantal versnellingen maar! Ook is de Pick-up verkrijgbaar als kinderfiets. Liever elektrisch? Kan ook! genoeg keuze!

Overige modellen

Naast de Pick-Up heeft Sparta in de Regular en de Sign twee mooie modellen voor woon-werkverkeer of om op naar school te fietsen. Daarnaast hebben we van Sparta met de Double-X ook een tandem in de collectie.

Stadsfietsmodellen Sparta