Onze winkel is open

Menu
1

Cortina Stadsfietsen

Cortina stadsfietsen

Cortina is het merk van de Cortina transportfietsen, de fiets die erg populair is onder scholieren. De degelijke fietsen kunnen tegen een stootje en zijn robuust, maar tegelijkertijd hebben ze een erg moderne uitstraling. Cortina werkt samen met fashiondesigners om de laatste trends te volgen in hun ontwerpen. Dit geeft de stadsfietsen van Cortina hun geheel eigen look.

Cortina heeft naast de bekende serie transportfietsen (herkenbaar aan de U in de naam, en ook beschikbaar als kinderfiets) een hippe lifestyle serie, de Common en de sportievere Mozzo serie. 

12GO Biking is de grootste Cortina dealer van Nederland. Voor de gehele collectie, ervaringen of reviews kun je bij ons terecht. 

Cortina stadsfietsmodellen

Cortina is bekend geworden door de Cortina U4 Transport. Deze fiets kom je op werkelijk elke straathoek tegen, en niet zonder reden. De fiets brengt je zorgeloos overal naar toe en is goed voor jaren trouwe dienst. Dit model is er in veel verschillende uitvoeringen, met keuze in versnellingen en kleuren. Ook is er de Cortina U1 een oerdegelijk model. 

De Cortina Common fietsen hebben een fraaie uitstraling dat al verschillende awards heeft gewonnen en zijn licht van gewicht. Deze fiets verenigt stijl en comfort dan ook erg goed tot een fiets waar je heerlijk mee kan toeren.

Cortina heeft een grote collectie stadsfietsen, maar daarnaast zijn veel van deze modellen ook beschikbaar in een elektrische uitvoering. Deze serie, de E- modellen, zijn gebaseerd op de Cortina transportfietsen of zijn speciaal als elektrisch model ontwikkeld.

De modellen op een rijtje