Kick-off fietsseizoen - Korting op 500+ producten ›

Toggle Nav
Winkelwagen

Koga speed pedelecs

Er zijn veel redenen om de aanschaf van een Speed Pedelec te overwegen. Het zijn milieuvriendelijke fietsen waarmee je geld kunt besparen op brandstofkosten. Met een topsnelheid van 45 km p/u ben je lekker snel op je werk. Daarnaast maak je een groene én gezonde keuze en omzeil die die eindeloze file. Het oer-Hollandse Koga maakt betrouwbare en sterke fietsen, en dat is bij hun Speed Pedelecs zeker niet anders. Bekijk hier alle Koga Speed Pedelecs. Lees verder...
Filters Filters

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Kies hier jouw lichaamslengte. Dit filter laat je de fietsen zien die een framemaat hebben die geschikt is voor jouw lichaamslengte.

Kies je lichaamslengte waarmee wij de juiste maat dames- en herenfietsen hebben gekoppeld en combineer met de gewenste levertijd om de beschikbare fietsen te filteren.

Kies je lichaamslengte waarmee wij de juiste maat dames- en herenfietsen hebben gekoppeld en combineer met de gewenste levertijd om de beschikbare fietsen te filteren.

Kies je levertijd en combineer met je lichaamslengte om de beschikbare dames- en herenfietsen te filteren.

De stelregel hierbij is dat je per 100 wattuur gemiddeld zo'n 15-25 kilometer kan fietsen, afhankelijk van motorstand en andere externe factoren.

De vuistregel die je kunt aanhouden is:
300 Wh: 35 - 60 km
400 Wh: 45 - 75 km
500 Wh: 60 - 120 km
600+ Wh: 75 - 150 km.

Kijk voor een uitgebreide uitleg over de actieradius van e-bikes in dit blog.