Outlet | tot wel 50% korting! ›

Toggle Nav
Winkelwagen

Kalkhoff speed pedelecs

Kalkhoff blijft haar Pedelecs ieder jaar doorontwikkelen waardoor de fietsen ook dit jaar weer beter dan ooit zijn. Kalkhoff heeft de geschikte High Speed Bike voor de forens die op zoek is naar een kwalitatief goede fiets. De Kalkhoff High Speed fietsen hebben een sportieve geometrie met extra brede banden zodat comfort gegarandeerd wordt. Binnen de serie heb je nog de keuze in kwaliteit en kleur. Deze snelle e-bikes van Kalkhoff zijn voorzien van de Bosch Performance Line Speed middenmotor, welke de krachtigste motor binnen het Bosch assortiment is. Verder zijn de Speed Pedelecs van Kalkhoff afgewerkt met hoogwaardige Shimano groepen. Lees verder...
Filters Filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

45 km per uur met jouw Kalkhoff E45 bike

Naast de elektrische fiets worden ook Speed pedelecs door de jaren heen steeds normaler in het Nederlandse verkeer. De opvallende fietsen die ook wel bekend staan als E45 fietsen of High Speed Bikes zijn populair onder forenzen die op zoek zijn naar een alternatief voor het filerijden of de drukke treinen. Van alle elektrische fietsen die we aanbieden zijn de Speed Pedelecs de snelste met een topsnelheid van 45 kilometer per uur. Met de Kalkhoff E45 fietsen kun je de snelle binnendoor route naar je werk nemen zonder last te hebben van files.

Je Kalkhoff Speed Pedelec testen

Voordat je een speed pedelec van Kalkhoff aanschaft heb je de mogelijkheid om hem te komen testen bij 12GO Biking. Voor deze test moet je wel een afspraak maken. Je kan bij ons verschillende merken Speed Pedelecs testen. Je mag de fietsen drie dagen lang testen. Zo weet jij of de fiets bij jou past! Hiervoor kun je het best eens langskomen of contact opnemen met onze klantenservice.

Alle Kalkhoff fietsen

Kalkhoff maakt geweldige Speed Pedelecs, maar bouwt daarnaast ook super betrouwbare stadsfietsen en e-bikes. Ook hier staat Kalkhoff bekend om haar sterke frames en uitmuntende kwaliteit. 

Bekijk alle typen Kalkhoff fietsen

Kalkhoff Speed Pedelecs | Kalkhoff elektrische fietsen | Kalkhoff hybride fietsen | Kalkhoff stadsfietsen

Lees verder...

Klantenservice banner

Telefoon icon 0182-621850

Email: [email protected]

Whatsapp


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader