a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a
Datum:
29 januari 2019
Door:
Hessel
Delen

Born sportvoeding: ‘Are you born to push your limits?’

‘Are you born to push your limits?’ Voeding en fietsen gaan hand in hand. Als je genoeg koolhydraten, mineralen en andere voedingsstoffen binnenkrijgt tijdens het fietsen kan je maximale prestaties leveren op de fiets. Het merk Born is gespecialiseerd in het totale ‘sportcare-assortiment’, dit wil zeggen sportvoeding en verzorgingsproducten. Born sportvoeding is mede ontwikkeld door topsporters. Hierdoor zijn de producten samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten, licht verteerbaar en worden de voedingsmiddelen snel opgenomen door het lichaam.  

Wielrennen zit bij Born in het DNA. Born werkt samen met Team Sunweb, samen met deze profs ontwikkelen ze hoogwaardige innovatieve sportvoeding. De kans is vrij klein dat jij Tom Dumoulin bent, maar dat wil niet zeggen dat jij geen grenzen kan verleggen. Wie wilt nou niet zijn fietsmaatje het nakijken geven? Born heeft niet alleen voeding voor tijdens het sporten, maar helpt je ook vooraf en achteraf om de juiste voedingsmiddelen binnen te krijgen.

Born Sportvoeding - Sportdrank

De sportdranken van Born zorgen ervoor dat jij voor en tijdens het fietsen genoeg mineralen binnen krijgt en achteraf goed kunt herstellen. Neem vooraf de inspanning de Born Energy Drink Multi Carbo. Dit zorgt ervoor dat je met genoeg energy aan de start staat van jouw rit. Heb je vaak last van kramp? Neem dan de Born Liquid Magnesium shots  voor jouw training. Als je een explosieve inspanning levert, zoals een criterium of interval, dan kan je de magnesium ook na je rit nemen. Dit bevorderd je herstel. 

Tijdens de rit kan heeft Born diverse dranken die jou voorzien van de juiste dosis energie en mineralen. Bekijk hier alle dranken die jou tijdens je inspanning helpen. Na afloop is het goed om genoeg vocht binnen te krijgen. Een biertje is dan erg lekker, maar gewoon water of de Born Recovery Supple shake  helpt je om snel en goed te herstellen. Neem deze drank maximaal een half uur na je training voor het beste effect. 

Bekijk hier alle dranken van Born.

Born Sportvoeding – Repen en Gels

De repen en gelletjes van Born zijn samengesteld met de profs van Team Sunweb. Born legt haar focus op het effect wat de repen en gelletjes op jouw fietsprestaties en de smaak. De repen staan bekend om het makkelijk te eten, de goede smaak en de goede mix tussen snelle en trage koolhydraten. Bekijk hier de repen. De gelletjes  zijn voor de snelle koolhydraten. Aangezien repen minder snel worden opgenomen dan gelletjes is het goed om tijdens langere tochten te beginnen met reepjes. Na een paar uur moet je lichaam harder werken om de koolhydraten op te nemen, dan is het goed om gelletjes te nuttigen. Wil je meer weten over voeding tijdens het fietsen? Lees dan de blog met praktische tips voor wielrenners.

Bekijk hier het complete sportvoeding assortiment.

Meer weten? 

Heb jij naar aanleiding van deze blog vragen? Stel ze gerust!
Mail: info@12gobiking.nl  / Bel: 0182-621850  / Whatsapp: 06-19922445

Volg ons ook op social media.
Facebook: @12gobikingbv / Instagram: @12go_biking / Strava: @12GO Biking