Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Top 5 Elektrische fietsen en e-bikes Black Friday 2023

Top 5 Elektrische fietsen en e-bikes Black Friday 2023

Je vind hier de uitgelichte e-bikedeals van Black Friday 2023. Inmiddels is Black Friday voorbij. Bekijk hier de huidige e-bike aanbiedingen. Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen, en Black Friday 2024? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Black Friday is hét moment om je leven gemakkelijker te maken met een extra scherp geprijsde e-bikes. Tijdens Black Friday profiteer je van extreme kortingen op elektrische fietsen. In dit blog hebben we de 5 beste aanbiedingen tijdens Black Friday voor je geselecteerd.

We hebben ook onze top 10 accessoiresdeals tijdens Black Friday voor je geselecteerd. 

Bekijk hier al onze bizarre Black Friday Deals.

Gazelle Chamonix C5 HMS

De Gazelle Chamonix C5 HMS past bij jou als je graag een fiets hebt die elke dag voor je klaarstaat en niet te veel onderhoud nodig heeft. Voor jou moet een fiets gewoon doen waar een fiets voor bedoeld is en niet te veel poespas hebben. Deze elektrische fiets brengt jou snel en comfortabel op je bestemming.

3.599,99
Waardering:
92%
+ €200,- CASHBACK

Cannondale Mavaro Neo 4

De Cannondale Mavaro Neo 4 past bij jou als je op zoek bent naar een sportieve e-bike met een fraai uiterlijk. Een elegant aluminium frame met geïntegreerde accu zorgt ervoor dat de fiets een fantastische uitstraling heeft. Een stijlvolle fiets voor dagelijks (recreatief) gebruik. 

4.999,99
Waardering:
99%
30% korting

Koga E-Nova Evo PT Unlimited

De Koga E-Nova Evo PT Unlimited straalt kwaliteit en elegantie uit. Dit komt omdat de fiets vakkundig door één monteur in Nederland van A tot Z wordt gemonteerd. Dat resulteert in een stijlvolle fiets met Bosch middenmotor, 625 Wh accu en riemaandrijving voor een mooie prijs. 

4.299,99
Waardering:
91%
30% korting

Flyer Gotour6 7.43

De Flyer Gotour6 7.43 is een unieke e-bike in deze prijsklasse omdat het uiterst zeldzaam is om een e-bike te vinden met een Gates-riemaandrijving, krachtige 625Wh accu en Performance motor onder de €5000,-. Echter hebben wij de hele voorraad opgekocht, waardoor wij deze unieke combinatie exclusief kunnen aanbieden voor €3999,-.

4.949,99
Waardering:
93%
19% korting

Gazelle Chamonix C7 HMS

De Gazelle Chamonix C7 HMS past bij jou als je op zoek bent naar een comfortabele elektrische fiets waaraan niet overduidelijk zichtbaar is dat het een elektrische fiets is. Je wil graag sneller en zonder al te veel moeite op je bestemming aankomen, vooral wanneer je flinke tegenwind hebt.

3.299,99
Waardering:
91.0000%
+ €200,- CASHBACK

Bekijk alle Black Friday E-bike Deals ›

De grootste fietsenwinkel van Nederland

12GO Biking is de grootste fietsenwinkel van Nederland en België. Alles voor jouw fietsplezier, zoals fietsen, accessoires en kleding zijn in de winkel. Jouw nieuwe fiets kun je testen op de grootste indoor testbaan van de Benelux. En er is een service center met topmonteurs en je kunt een broodje eten in het lunchcafé.

Bikes4Africa wordt gesteund door gedoneerde fietsen van klanten op te knappen en te verkopen. Wil je werken bij de grootste fietsenwinkel van Nederland en België? Kijk dan op werkenbij.12gobiking.nl

Volg ons ook op social media.