Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Bier & Wielrennen: de routes

Bier & Wielrennen: de routes

Bier en fietsen: Wij kunnen ons geen betere combinatie wensen! In dit blog vind je drie toproutes om jouw favoriete activiteiten te combineren. Dit blog is overigens niet alleen voor wielrennen: ook op de e-bike of toerfiets zijn dit mooie routes. Veel fietsplezier! Fiets veel, drink met mate. 

Bier meteen uit het bidonnetje? Deze biertjes van Abloc zijn speciaal gebrouwen om te combineren met je andere favoriete hobby: Fietsen

De Molen, Bodegraven

Deze route hebben wij eerder opgenomen in onze rubriek 'Rondje van de Maand'. Een uitgebreide beschrijving vind je hier.

Je kunt de route (58 km) hier downloaden via Strava.

Maallust, Veenhuizen

Dit rondje neemt je mee vanaf brouwerij Maallust door het prachtige beeklandschap van Nationaal Landschap Drentsche Aa. Onderweg kom je geregeld een strook Drentse klinkers tegen, oude esdorpen, duizenden jaren oude hunebedden, weidse heidevelden en goed geasfalteerde bospaden. Aan het eind van de route wacht je een heerlijk biertje van Maallust met een mooi plankje kaas erbij. Genieten. 

Je kunt de route (72 km) hier downloaden via Strava.

Gulpener, Gulpen

We starten dit rondje vanaf de grote parkeerplaats in Wittem. Usual suspects als de Cauberg, Eyserbosweg en de Keut laten we links liggen voor een rondje richting de minder bekende en veel minder drukke Voerstreek, net over de Belgische grens. Halverwege komen we langs de abdij van Val-Dieu: ook een bierbestemming van formaat, maar in dit rondje vooral een mooie plek voor een koffiestop of lunch. Op de route terug naar Gulpen komen we in Reijmerstok ver de Oude Luikerweg langs de hopvelden van Gulpener. Aangekomen in Gulpen zoeken we de biertuin op aan de achterkant van de oude brouwerij.

De route (49 km) download je hier via Strava.

Hoe kunnen we je helpen?

De grootste fietsenwinkel van Nederland

12GO Biking is de grootste fietsenwinkel van Nederland en België. Alles voor jouw fietsplezier, zoals fietsen, accessoires en kleding zijn in de winkel. Jouw nieuwe fiets kun je testen op de grootste indoor testbaan van de Benelux. En er is een service center met topmonteurs en je kunt een broodje eten in het lunchcafé.

Bikes4Africa wordt gesteund door gedoneerde fietsen van klanten op te knappen en te verkopen. Wil je werken bij de grootste fietsenwinkel van Nederland en België? Kijk dan op werkenbij.12gobiking.nl

Volg ons ook op social media.

   

Gerelateerde berichten

Rondje van de maand: Rondje IJsselmeer fietsen (300 km) Rondje van de maand: Rondje IJsselmeer fietsen (300 km)
Rondje van de maand: rondje Ringvaart Rondje van de maand: rondje Ringvaart
Mountainbiken in Ede: Een uitdaging voor iedereen Mountainbiken in Ede: Een uitdaging voor iedereen
Rondje van de maand: Langs de Meije en De Molen (58 km) Rondje van de maand: Langs de Meije en De Molen (58 km)