Toggle Nav
Winkelwagen

Uitbreiding pand 2018: 12GO Biking pakt door!

Uitbreiding pand 2018: 12GO Biking pakt door!

Op 1 juli 2017 vierden we de afronding van project De Demarrage: de winkel werd compleet vernieuwd en flink uitgebreid en onze werkplaats en opslag werden verdubbeld in omvang! Hierdoor hebben we in 2017 een enorme stap kunnen maken in onze dienstverlening: een grotere collectie in een ruimere winkel, kortere wachttijden en nóg meer fietsen direct leverbaar uit onze voorraad.

Tijd om door te pakken!

Iedereen die weleens een wielerkoers heeft gereden (of gekeken ), weet dat demarreren één is, maar dat het echte werk daarna pas komt… De Demarrage is pas een jaar geleden, maar nu is het zaak om door te pakken. En dat gaan we doen ook. Met de bouw van een tweede magazijn en extra kantoorruimte gaan we een ambitieus vervolg geven aan De Demarrage.

Wat betekent dat voor jou als klant?

Meer opslagruimte betekent voor ons twee dingen: we hebben meer voorraad en we kunnen ons werk beter over het seizoen verdelen. In het rijklaar maken van een fiets zit werk en doordat we meer fietsen kunnen opslaan kunnen we in de winter al beginnen met het rijklaar maken van de fietsen. Voor jou als klant betekent dat niet twee, maar drie dingen:

  • Nóg meer fietsen direct leverbaar
  • Nóg sneller met je nieuwe fiets naar huis
  • Nóg meer persoonlijke aandacht en advies op maat

Wanneer gaan we beginnen?

  • In juli gaat de eerste heipaal de grond in
  • Begin 2019 gaat de uitbreiding open
  • In de tussentijd ben jij als klant gewoon welkom in onze winkel  en werkplaats

Zo moet het gaan het worden:

De grootste fietsenwinkel van Nederland

12GO Biking is de grootste fietsenwinkel van Nederland en België. Alles voor jouw fietsplezier, zoals fietsen, accessoires en kleding zijn in de winkel. Jouw nieuwe fiets kun je testen op de grootste indoor testbaan van de Benelux. En er is een service center met topmonteurs en je kunt een broodje eten in het lunchcafé.

Bikes4Africa wordt gesteund door gedoneerde fietsen van klanten op te knappen en te verkopen. Wil je werken bij de grootste fietsenwinkel van Nederland en België? Kijk dan op werkenbij.12gobiking.nl

Volg ons ook op social media.

   

Gerelateerde berichten

Corona & maatregelen: Veelgestelde vragen Corona & maatregelen: Veelgestelde vragen
Geen mountainbike meer te koop?! Geen mountainbike meer te koop?!
Wij zijn Gazelle Premium Dealer! Wij zijn Gazelle Premium Dealer!
12GO Biking start interne BBL-opleiding tot fietstechnicus 12GO Biking start interne BBL-opleiding tot fietstechnicus