Datum:
14 juni 2018
Door:
Marc
Delen

Uitbreiding pand 2018: 12GO Biking pakt door!

Op 1 juli 2017 vierden we de afronding van project De Demarrage: de winkel werd compleet vernieuwd en flink uitgebreid en onze werkplaats en opslag werden verdubbeld in omvang! Hierdoor hebben we in 2017 een enorme stap kunnen maken in onze dienstverlening: een grotere collectie in een ruimere winkel, kortere wachttijden en nóg meer fietsen direct leverbaar uit onze voorraad.

Tijd om door te pakken!

Iedereen die weleens een wielerkoers heeft gereden (of gekeken ), weet dat demarreren één is, maar dat het echte werk daarna pas komt… De Demarrage is pas een jaar geleden, maar nu is het zaak om door te pakken. En dat gaan we doen ook. Met de bouw van een tweede magazijn en extra kantoorruimte gaan we een ambitieus vervolg geven aan De Demarrage.

Wat betekent dat voor jou als klant?

Meer opslagruimte betekent voor ons twee dingen: we hebben meer voorraad en we kunnen ons werk beter over het seizoen verdelen. In het rijklaar maken van een fiets zit werk en doordat we meer fietsen kunnen opslaan kunnen we in de winter al beginnen met het rijklaar maken van de fietsen. Voor jou als klant betekent dat niet twee, maar drie dingen:

  • Nóg meer fietsen direct leverbaar
  • Nóg sneller met je nieuwe fiets naar huis
  • Nóg meer persoonlijke aandacht en advies op maat

Wanneer gaan we beginnen?

  • In juli gaat de eerste heipaal de grond in
  • Begin 2019 gaat de uitbreiding open
  • In de tussentijd ben jij als klant gewoon welkom in onze winkel  en werkplaats

Zo moet het gaan het worden:

Meer Lezen ?