AXA Vouwslot 1000 105cm

Plus- en minpunten
  • ART** goedgekeurd
  • 10mm dikke schakels
  • 105cm lengte
  • Vrij zwaar

Beschrijving

Het AXA 1000 vouwslot is een sleutelslot welke bevestigd kan worden op het frame. Dit gehard stalen slot is praktisch in gebruik en voorzien van meerdere sckakelpunten. Ideaal aan vouwsloten is de kleine beperkte ruimte die het inneemt op je fiets.


De schakels hebben een diameter van 10mm dik. Het slot heeft een lengte van 105cm. Door de lengte kun je fiets gemakkelijk aan een stalling of fietsenrek vastmaken. De cilinder van dit slot wordt met een afdekkap beschermd tegen vocht en vuil. Dit slot is ART** goedgekeurd. Mocht je je fiets willen verzekeren, dan zal je verzekeringsmaatschappij vragen om een ART** goedgekeurd slot.

Het AXA vouwslot 1000 zit in een speciale houder opgeborgen. Deze houder bevestig je op het frame op de plek van een bidonhouder. Dit slot krijgt van AXA 11 sterren op hun veiligheidsindex. Maximaal aantal sterren wat een slot kan krijgen is 15 sterren.

Bekijk de volgende categorieën: Fietssloten

Top 10 aanbiedingen Black Friday

In dit blog hebben wij de allerbeste aanbiedingen voor jou geselecteerd. Grijp hier je kans voor het beste van Black Friday!

Specificaties

Algemeen

Type slot
  • Vouwsloten
ART Keurmerk

Het ART-keurmerk wordt uitgegeven door de Stichting ART. Deze stichting (waarin onder andere de ANWB en de BOVAG deelnemen) heeft als doelstelling 'het verhogen van het algemene niveau van diefstalpreventie in Nederland'.

 

Fietssloten met het ART-keurmerk zijn goedgekeurd na uitgebreide tests van TNO op beveiliging. Verzekeraars eisen bij een diefstalverzekering vaak een ART** goedgekeurd slot.

  • **
Te bevestigen aan frame
  • Met framebevestiging