Thule Yepp Nexxt Adapter

Plus- en minpunten
  • Geschikt voor normale als slimfit stuurpennen
  • Snel en gemakkelijk wisselen tussen fietsen

Beschrijving

De Thule Yepp Nexxt adapter is de oplossing als zowel Mama & Papa beiden met de kleine voorop willen fietsen. Met deze adapter op het stuur, kun je het kinderzitje zo van de ene naar de andere fiets overzetten.

De adapter is geschikt voor zowel normale en ‘slimfit’ sturen. Slimfit stuurpennen hebben een diameter tussen de 20 & 28mm.

Bekijk de volgende categorieën: Kinderzitjes

Specificaties

Algemeen

Type kinderzitje

Voorzitjes

 

Voorzitjes zitten op de stuurbuis net onder het stuur met een adapter gemonteerd. Je klikt het kinderzitje in de adapter. Je kunt adapters voor meerdere fietsen aanschaffen. Zo kan snel en gemakkelijk het zitje overzetten van Mama naar Papa.

 

Achterzitjes

 

Achterzitjes zitten bevestigd op de bagagedrager of via een zadelbuis bevestiging. In de praktijk worden kinderzitjes vaak gemonteerd op de bagagedrager. Fietsen zonder bagagedrager zoals mountainbikes of hybride fietsen, kiezen voor een zadelbuis bevestiging. Voor een zadelbuis bevestiging heb je een speciale adapter nodig.


Toebehoren kinderzitjes

 

Toebehoren zijn extra's zoals adapters, windschermen of een slaaprol. Dit zijn extra onderdelen om het fietsen met een kinderzitje leuker en comfortabeler te maken.

  • Toebehoren kinderzitjes

Productvragen

Begrijp ik goed, dat deze adaptieve geen borging kent. Je kan dus zo het zitje eraf tillen en op de tweede fiets plaatsen?
  • Ja dat klopt! mooi he? Het zitje van Thule heeft namelijk zelf een slotje er op zitten dus dit hoeft niet op de Yepp nexxt adapter ook nog eens. Super makkelijk overzetten zo!
    Beantwoord door: Team 12GO biking

Vraag over dit product? Vul het onderstaande formulier in, neem contact op per mail/telefoon of kom langs in de winkel.

Stel je vraag!

Je vraag wordt getoond na goedkeuring.