Sorry, maar Sidi Sparepart 50 - Vervangbare Hak is niet langer te koop.

Wellicht dat u geïnteresseerd bent in één van de volgende producten:

Sidi Sparepart 50 - Vervangbare Hak

Beschrijving

Bij Sidi hebben bijna alle raceschoenen een hakje. Dit hakje zorgt niet alleen voor stabiliteit tijdens het lopen, hij is ook nog eens vervangbaar. Vervangen is zeer makkelijk en werkt met een klein schroefje.

Specificaties Sidi Sparepart 50 - Vervangbare Hak​

  • Zwart
  • Voor Tecno III of Tecno 3 schoenen
  • Inclusief gebruiksaanwijzing

Bekijk de volgende categorieën: Fietsschoenen

Specificaties

Algemeen

Type schoenen

Race

 

Raceschoenen worden gekenmerkt door hun vlakke zool. Hierdoor zijn ze niet geschikt om op te lopen. Raceschoenen hebben een 3-punts aansluiting voor SPD-SL pedalen.

 

Mountainbike

 

Mountainbikeschoenen worden gekenmerkt door noppen en verstevigingen onder de hak en onder de neus. De extra verstevigingen zijn speciaal aangebracht voor als je een stuk moet lopen. Mountainbikeschoenen hebben een 2-punts bevestiging voor SPD pedalen. De schoenplaatjes zitten verzonken in de zool.

 

Trekking

 

Trekking schoenen worden vaak gebruikt voor woon-werk verkeer en fiets vakanties. Dit zijn ideale schoenen als je veel gaat lopen naast het fietsen. Dit type schoen wordt meestal gebruikt met een standaard of mountainbike SPD pedaal. Het schoenplaatje zit verzonken in de schoen.

 

Triatlon

 

Triatlon schoenen hebben net als race schoenen een vlakke zool met 3-punts aansluiting. Verschil met race schoenen is dat dit type schoen is bedacht om snel aan- en uit te trekken. De schoen heeft een grote lus aan de achterzijde en een wijde instap mogelijkheid.

  • Spare parts