Juice Lubes Big Value Pack

29% KORTING

Beschrijving

De Big Value Pack van Juice Lubes doet zijn naam eer aan en is een geweldige actiepack met al het nodige om uw fiets optimaal te onderhouden. Het pakket bestaat uit:

Dirt Juice Double Pack
Dirt Juice van Juice Lubes is een volledig afbreekbare ontvetter. Deze ontvetter is geschikt om de hele fiets te reinigen, waaronder bijvoorbeeld de ketting en cassette. De Dirt Juice is verkrijgbaar als Super Gnarl en als Less Gnarl. De Super Gnarl is 100% pure ontvetter, dus zeer sterk. De fles met Less Gnarl is verdund met water, met een verhouding van 1:10. Het Double Pack bevat een fles Super Gnarl en een fles Less Gnarl.

Viking Juice 130ml
Viking Juice is een snel doordringend smeermiddel dat direct naar de lagers en rolletjes van de ketting kruipt. Dit zijn de onderdelen waar smering nodig is. Veel andere smeermiddelen zijn dikker en smeren de alleen de buitenkant van de ketting. Dit is niet nuttig omdat de buitenkant van de ketting niet slijt. De rollers hebben constant contact met de kettingbladen en cassette, waardoor de ketting slijt.

Frame Juice 400ml
Niets is zo vervelend om een fiets schoon te maken en glanzend op te poetsen, om er na 5 minuten achter te komen dat alle vieze plekken er nog op zitten, minus de modder. Deze frustratie zal niet meer voorkomen met het geweldige Frame Juice van Juice Lubes.

Dirty Little Scrubber
Het goed schoonmaken van de ketting is een van die dingen die niet leuk is. En omdat dat niet leuk is, worden kettingen vaak niet goed schoon gemaakt. Een vieze ketting zorgt voor een verslechterde aandrijving, slechter schakelen en voor een mindere handling van de fiets.

Wat eigenlijk nodig is is een schoonmaakproduct wat ervoor zorgt dat je geen vieze handen maakt, en ervoor zorgt dat je tijd genoeg hebt om te fietsen. De Juice Lubes Dirty Little Scrubber is zo'n product.

Bekijk de volgende categorieën: Onderhoudsmiddelen , Populaire Accessoires Racefiets , Populaire Accessoires Mountainbike , Cadeautips Fietser

Specificaties

Algemeen

Gebruik voor
 • Ketting / Cassette
 • Voorvork
 • Frame

Reviews (2)

Gemiddelde :

Algemene beoordeling :
Prijs-kwaliteitverhouding :
Fietsplezier :
 • Mooi pakket waarmee je in een keer een lange tijd vooruit kan.

  door Wouter

  Top set voor elke fiets. m'n oude race fiets in no time uit het stof gehaald en weer rijklaar gemaakt. Het verbaasde me hoe weinig je nodig hebt. Set gaat een goed aantal poetsbeurten mee.

  • Opzetstuk voor ketting werkt ideaal.
  • Ketting juice smeert makkelijk
  • Polish kan soms wat vlekken achterlaten als je het niet goed uitveegt met een doek.
 • Kopen t is een prima aanvulling voor je onderhoud

  door Hj

  Heb m nog niet veel gebruikt maar wat ik deed was goed

  • Uitgebreid
  • Volledig
  • Prijs

Productvragen

Zijn de middelen in dit pakket ook geschikt voor gebruik op een carbon frame?
 • De onderhoudsmiddelen in dit pakket zijn gewoon te gebruiken in combinatie met een carbon frame.
  Beantwoord door: Team 12GO biking

Vraag over dit product? Vul het onderstaande formulier in, neem contact op per mail/telefoon of kom langs in de winkel.

Stel je vraag!

Je vraag wordt getoond na goedkeuring.