GMG Yepp Maxi Drager XL Adapter

Plus- en minpunten
  • De oplossing als je achterop naast een kinderstoel ook fietstassen wilt ophangen
  • Gemakkelijk te monteren
  • Grote zijkanten beschermen je wielen en spatborden

Beschrijving

De Yepp Maxi kinderzitjes voor achter kun je combineren met deze speciale XL adapter. Deze adapter is extra lang, zodat je fietstassen achter het kinderzitje kunt ophangen. Deze adapter plaats je over je bestaande bagagedrager heen. De grote zijkanten voorkomen dat je fietstassen tegen je wielen of spatborden aankomen.

De Easyfit drager XL wordt met vier bouten bevestigd op je fiets.

Bekijk de volgende categorieën: Kinderzitjes

Specificaties

Algemeen

Type kinderzitje

Voorzitjes

Voorzitjes zitten op de stuurbuis net onder het stuur met een adapter gemonteerd. Je klikt het kinderzitje in de adapter. Je kunt adapters voor meerdere fietsen aanschaffen. Zo kan snel en gemakkelijk het zitje overzetten van Mama naar Papa.

Achterzitjes

Achterzitjes zitten bevestigd op de bagagedrager of via een zadelbuis bevestiging. In de praktijk worden kinderzitjes vaak gemonteerd op de bagagedrager. Fietsen zonder bagagedrager zoals mountainbikes of hybride fietsen, kiezen voor een zadelbuis bevestiging. Voor een zadelbuis bevestiging heb je een speciale adapter nodig.

Toebehoren kinderzitjes

Toebehoren zijn extra's zoals adapters, windschermen of een slaaprol. Dit zijn extra onderdelen om het fietsen met een kinderzitje leuker en comfortabeler te maken.

  • Toebehoren kinderzitjes