Onze winkel is open

Menu
Datum:
1 mei 2019
Door:
Thijs
Delen

Vers van de pers: Wahoo Elemnt Roam

De allernieuwste toevoeging aan fietsnavigatie van Wahoo is de Elemnt Roam. Waar de Elemnt en ook de Elemnt Bolt al topapparaten zijn, is Wahoo er bij deze computer weer in geslaagd om een flinke upgrade te doen, waarmee jouw fietservaring een hele nieuwe dimensie krijgt. De Wahoo Elemnt Roam gaat namelijk nog een mooie stap verder dan de Wahoo Elemnt Bolt. Lees alles nu alles over de fantastische upgrade in ons blog!

De verbeteringen

De meest zichtbare verbetering ten opzichte van de Elemnt is het kleurenscherm. Details zijn nu nog beter zichtbaar, hierdoor kan je nog makkelijker navigeren, ook wanneer fel zonlicht op je scherm schijnt dankzij een sensor die automatisch de helderheid aanpast wanneer er meer of minder licht op schijnt. Dit kleurenscherm betekent niet dat er ingeboet wordt op de batterijduur; die is nog altijd 17 uur. Ook het scherm zelf heeft een upgrade gehad: dit is gemaakt van Gorilla Glass. Gorilla Glass is zeer sterk en krasbestendig materiaal waarop het scherm helder te zien is.

Andere belangrijke verbeteringen liggen op het terrein van navigatie, een belangrijke reden waarom je een Wahoo Elemnt Roam koopt. Handige functies zijn bijvoorbeeld de Get Me Started, waarmee je naar het startpunt van je route geleid wordt en de Back On Track, waarmee je terug naar je route geleid wordt als je even afgedwaald bent. Daarnaast kan je vanzelfsprekend een locatie instellen, waar het apparaat dan een route naartoe maakt. Ook kan je eerdere routes makkelijk opnieuw rijden en kan je instellen dat de snelste weg naar huis gevonden wordt.

De Elemnt Roam wordt verder geïntegreerd met Strava Live Segments, zodat je van te voren gewaarschuwd wordt als er een segment aankomt. Zo kan je maximaal opladen om voor een nieuw PR te gaan, of om een gooi te doen naar de KOM! Om te zorgen dat je maximaal gas kunt geven krijg je zelfs een unieke Final Push als je dichtbij het halen van je PR bent.

Net als de andere varianten van de Wahoo Elemnt werkt de Elemnt Roam feilloos met de sensoren van Wahoo. Ook andere sensoren zijn te gebruiken; deze kunnen gekoppeld worden door middel van Bluetooth of het ANT+ signaal. Daarnaast is de Elemnt Roam te gebruiken op de Wahoo Kickr fietstrainers, waarmee je een eerder gefietste route virtueel na kan fietsen.

Vertrouwde Wahoo elementen

Naast dat de Elemnt Roam over een aantal fikse upgrades beschikt ten opzichte van haar voorganger, beschikt deze ook over alle vertrouwde aspecten van de Elemnt fietsnavigatie. Zo kan je de fietscomputer eenvoudig koppelen aan de smartphone applicatie, zodat je oproepen en berichten op het scherm van je Wahoo kunt zien. Daarnaast kan de Elemnt Roam eenvoudig gekoppeld worden aan je Wahoo Kickr fietstrainer, zodat je de gereden routes ook thuis nog een keer kunt rijden!

Met de nieuwe Wahoo Elemnt Roam voeg je een geheel nieuwe dimensie toe aan je fietstochten. Ontdek nieuwe wegen, zonder dat je vedwaald raakt, pak PR na PR op Strava en rij thuis ook nog een keer je routes op de fietstrainer. Het kan allemaal met de Wahoo Elemnt Roam!

Elemnt Roam Fietsnavigatie
  • Elemnt Roam Fietsnavigatie
  • Elemnt Roam Fietsnavigatie
  • Elemnt Roam Fietsnavigatie

Wahoo Elemnt Roam Fietsnavigatie

(1)

<p>De Wahoo Elemnt Roam GPS Fietscomputer is een prachtige nieuwe fietscomputer die leuk ge&uuml;pgraded is ten opzichte van de Elemnt. En dat terwijl de Elemnt ook al een ware topper is. De Elemnt Roam is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de wensen van de huidige tijd. De Wahoo Elemnt wordt volledig ingesteld vanaf je iOS of Android smartphone. Na de koppeling biedt de Elemnt Roam de mogelijkheid tot het bijhouden van je ritten, navigatie van A naar B, en back to start navigatie dankzij de gedetailleerde OSM kaarten die op het toestel staan ge&iuml;nstalleerd. Het toestel heeft een zwart/ wit E-Ink scherm voor een goede leesbaarheid en hoge helderheid.</p>

€ 34900

Meer weten? 

Heb jij naar aanleiding van deze blog vragen? Stel ze gerust!
Mail: [email protected]  / Bel: 0182-621850  

Volg ons ook op social media.
Facebook: @12gobikingbv 

Instagram: @12go_biking 

Strava: @12GO Biking

Meer Lezen ?