AXA Victory Ringslot + Insteekketting 100cm

35% KORTING
Plus- en minpunten
  • ART** gecertificeerd
  • Ringslot met insteekketting zorgt dat je overal veilig je fiets kunt parkeren

Beschrijving

Met deze combi van het AXA Victory ringslot met een 100 cm insteekkabel zorgt ervoor dat je fiets zo veilig als maar kan geparkeerd is. Het ringslot is ART** gecertificeerd, wat betekent dat je de fiets gewoon kunt verzekeren met dit slot erbij. Het slot is eenvoudig op de fiets te monteren op de daarvoor bestemde montagepunten.

De insteekketting is gemaakt van gehard staal en omhuld, zodat de ketting minder snel roest. Zo is je slot goed duurzaam en heb je er extra lang plezier van.

Bekijk de volgende categorieën: Fietssloten

Welk insteekslot past op mijn ringslot

Het beveiligen van je fiets is helaas zeer belangrijk. Met een insteekslot maak je deze beveiliging nog beter doordat je jouw fiets kan bevestigen aan bijvoorbeeld de fietsenstalling of een lantaarnpaal. Lees hier meer over het kiezen van het juiste insteekslot.

Specificaties

Algemeen

Type slot
  • Ringsloten
  • Insteeksloten
ART Keurmerk

Het ART-keurmerk wordt uitgegeven door de Stichting ART. Deze stichting (waarin onder andere de ANWB en de BOVAG deelnemen) heeft als doelstelling 'het verhogen van het algemene niveau van diefstalpreventie in Nederland'.

 

Fietssloten met het ART-keurmerk zijn goedgekeurd na uitgebreide tests van TNO op beveiliging. Verzekeraars eisen bij een diefstalverzekering vaak een ART** goedgekeurd slot.

  • **
Te bevestigen aan frame
  • Met framebevestiging