Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen
Vittoria gravel banden

Vittoria gravel banden

De gravelfietsbanden van Vittoria zijn iets duurder dan sommige andere merken, maar ze zijn de investering waard. De banden zijn gemaakt van een speciale samenstelling die helpt om grip op de weg te hebben, zelfs in natte of modderige omstandigheden. Ze hebben ook een uniek profiel dat helpt beschermen tegen lekrijden. Bovendien zijn de banden geschikt voor tubeless, dus je kunt je binnenbanden weggooien en genieten van een soepelere rit. Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

54,99
33% korting
54,99
36% korting
54,99
Waardering:
67%
36% korting
per pagina
Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Snelle banden: Gemaakt voor pure snelheid. Ze hebben een lage rolweerstand, een laag gewicht en een licht profiel. De ideale band voor droge omstandigheden. Het lichte profiel zorgt voor een groter contactoppervlak met de weg dan een grover profiel. Nadeel aan deze banden is dat ze een stuk minder grip hebben in natte omstandigheden en bij bladeren op de weg.

 All-round banden: Geschikt voor alle seizoenen en weersomstandigheden. Deze banden hebben veel grip. De prestaties van deze banden zijn uitgebalanceerd, waardoor je het hele jaar gebruik kunt maken. 

Lekbestendige banden:  Lekbestendige banden zijn iets zwaarder, maar je zult er minder lek mee rijden, waardoor er meer tijd is om te fietsen. 

De breedte van een buitenband heeft invloed op het rijgedrag van je fiets. Een bredere buitenband geeft meer grip en comfort, maar geeft ook iets meer rolweerstand.