Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen
Vredestein banden

Vredestein banden

Het Nederlandse Vredestein ontwikkelt al meer dan een eeuw fietsbanden. Het bedrijf werd in 1909 opgericht en het eerste product was een luchtband voor fietsen. In de jaren daarna is Vredestein blijven innoveren en heeft het bedrijf nieuwe technologieën en producten ontwikkeld die de fietswereld mede vorm hebben gegeven. Tegenwoordig produceert het bedrijf een breed assortiment banden voor zowel racefietsen als mountainbikes en worden de producten gebruikt door topsporters.

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

58,99
Waardering:
93%
32% korting
58,95
Waardering:
99%
41% korting
58,99
32% korting
65,99
24% korting
per pagina
Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Snelle banden: Gemaakt voor pure snelheid. Ze hebben een lage rolweerstand, een laag gewicht en een licht profiel. De ideale band voor droge omstandigheden. Het lichte profiel zorgt voor een groter contactoppervlak met de weg dan een grover profiel. Nadeel aan deze banden is dat ze een stuk minder grip hebben in natte omstandigheden en bij bladeren op de weg.

 All-round banden: Geschikt voor alle seizoenen en weersomstandigheden. Deze banden hebben veel grip. De prestaties van deze banden zijn uitgebalanceerd, waardoor je het hele jaar gebruik kunt maken. 

Lekbestendige banden:  Lekbestendige banden zijn iets zwaarder, maar je zult er minder lek mee rijden, waardoor er meer tijd is om te fietsen. 

De breedte van een buitenband heeft invloed op het rijgedrag van je fiets. Een bredere buitenband geeft meer grip en comfort, maar geeft ook iets meer rolweerstand.