Onze winkel is open

Menu
Filter

Kona Fietsen

Kona is een merk dat te omschrijven is in 1 woord: Eigenwijs. De Candese fabrikant bestaat sinds 1988 en is gevestigd in Vancouver. Kona heeft sindsdien nog steeds dezelfde eigenaar. Zelf vind Kona de vrijheid die je op een fiets ervaart voorop staan. Deze vrijheid is terug te zien in hun ontwerpen. Van uitbundige kleuren tot excentrieke frames. Niks is te gek voor Kona.

De namen zijn misschien een beetje gek maar zijn veelal vanuit Hawaiiaanse en Haïtische afkomst. Gekkigheid is een specialiteit van Kona. Van Glow in the dark fietsen tot fietsen die een rol spelen in Disney films. Bij Kona kan het allemaal. Maar niet alleen de gekkigheid is leuk. Ook op kwaliteit weet Kona te leveren. Al zijn de fietsen eigenzinnig, zo rijden ze niet. Met een Kona bestorm je de trails of gravel. 

Kona valt niet alleen op met haar fietsen maar ook met haar activiteiten. Met het Kona AfricaBike hielpen ze hulpverleners tegen HIV en AIDS van A naar B te komen. Dankzij het grote succes van dit project zette Kona haar eigen non-profit organisatie op: Kona Basic Needs.

Bekijk van Kona

Kona plaatje 1

Kona is vooral bekend om haar mountainbikes en gravelbikes maar levert ook kinderfietsen. De modellen die Kona aanbiedt loopt van goedkope instapmodellen tot topfietsen waar alles mogelijk mee is. Kona heeft onder de mountainbikes veel full suspension modellen maar biedt ook hardtails. 

Een ander voorbeeld van een serie van Kona is de Rove serie. Rove betekent "Zwerven" in het Creools Haïtiaans. Daar doet deze serie haar naam eer mee aan. Je kan met deze gravelbikes overal overweg en zo rondzwerven waar je maar wilt. De Roves beginnen al bij €800 bij het instapmodel. 

2

Populaire series van Kona

  • Process 134 Serie
  • Rove Serie
  • Honzo 
  • Libre AL

Kona modellen

Kona heeft voor ieder wat wils. Van instapmodellen tot kinderfietsen. Of je nou op vakantie wilt fietsen of gewoon door Nederland wilt toeren, Kona voorziet in elke behoefte. Bij 12GO hebben we uiterst secuur een selectie samengesteld om het beste van Kona aan te bieden. In het mountainbike assortiment is bijvoorbeeld de Remote 160 te vinden. Dit is een absoluut vlaggenschip in de collectie van Kona. Een elektrische mountainbike die tot 25 kilometer per uur ondersteunt. 

Ook zijn er de modellen als Jake The Snake, de Rove en de Sutra waarmee je over alle soorten wegen kan toeren. Dan is er nog de Honzo, een all-mountain hardtail die multi-inzetbaar is. De Honzo zet de standaard voor de modellen van Kona. Een heerlijk speelse fiets maar afgestemd om aan al je mountainbike behoeften te voldoen.

Kona MTB

Kona op aanvraag bij 12GO

Op aanvraag voor je besteld! 

Zie je sommige modellen niet op de website maar wil je deze toch hebben? Bij 12GO Biking is er de mogelijkheid om deze modellen toch te bestellen. Dit geldt voor de modellen, Jake the Snake, Fire Mountain, Blast en nog een aantal kinderfietsen. Met de Mahuna kunt u ook een elektrische mountainbike in huis halen. 

Kona fietsen dealer

12GO Biking is Kona premium dealer. Dat betekent dat we een van de grootste Kona dealers van Nederland zijn en vele modellen kunnen aanbieden. Daarnaast is een voordeel hiervan dat we bepaalde onderdelen, modellen en frames voor u kunnen bestellen. 

Kona Gravelbikes bekijken

Kona MTB