Onze winkel is open

Menu

GT

Filter

GT Fietsen

Het in 1972 opgerichte GT staat garant voor plezier. Een rit op een GT veroorzaakt nieuwe vriendschappen, high fives en mooie nieuwe fietsavonturen. De match tussen GT en 12GO Biking is er dan ook made in heaven. De mountainbikes en e-mtb's van GT zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Voor elk type fietser en voor elke portemonnee. Vertegenwoordigd in grote BMX en mountainbike evenementen heeft GT aan publiciteit geen gebrek. Grote rijders als Hans Rey en Eric Carter hebben veelvuldig gebruik gemaakt van de GT. GT valt onder Dorel Industries die ook Cannondale vertegenwoordigd. 

GT Aggressor sport

GT mountainbikes

GT mountainbikes zijn duidelijk te herkennen aan het triple triangle frame; de drie driehoeken die je in het plaatje hieronder duidelijk ziet. 

GT Aggressor

De GT Aggressor is een fiets waarmee je een sportieve rit door het bos kan maken. Wijk van de gebaande paden en ontdek het avontuur buiten de urban jungle. De Aggressor is geschikt voor de fietser die het mountainbiken wil ontdekken. Houd je conditie op peil en ontdek de wondere wereld van mountainbiking met de Aggressor.

GT Zaskar

Een hardtail die in de smaak zal vallen bij veel verschillende type fietsers. Ben je een beginner die op zoek is naar een ride met degelijk materiaal? De Zaskar is je uitkomst. De Zaskar is ook een uitstekende mountainbike geschikt voor de gevorderde rijder die al wat meer kilometers in de benen heeft. De Zaskar wordt in de fietswereld gezien als cult, al jarenlang is dit model een gevestigde naam waar veel mountainbikers gebruik van hebben gemaakt. 

GT Force

De GT Force is geschikt voor de mountainbiker met ervaring en vooral.. veel lef! De Force is een enduro mountainbike geschikt voor de thrillseeker. De full-suspensions zijn vooral voor je buitenlandse avonturen een must-have!

GT mountainbikes

GT Elektrische mountainbikes

De elektrische mountainbikes van GT geschikt voor jouw buitenlandse fietsavonturen waarmee jij bergen wil verzetten. De herkenbare GT frames komen ook weer terug bij de elektrische mountainbikes van de Canadese producent. 

e-Force 

De E- force is voor de trail maniak die de hele dag door wil gaan. Je kan bergop zonder jezelf kapot te rijden waardoor je je volledig stuk kan bijten op de afdaling. 

GT eforce

GT mountainbike

GT EMTB