Onze winkel is open

Menu
1

Fietsschoenen | Race

21% KORTING
Wire 2 Carbon Matt Raceschoen
(1)

€ 390,00

Special Price € 30995

Racefiets schoenen online en in de winkel kopen

Race fietsschoenen zijn één van de belangrijkste onderdelen van je fietsoutfit. Raceschoenen zorgen ervoor dat de kracht die jij wegtrapt op de pedalen worden overgebracht. Deze fietsschoenen zijn dan ook van essentieel belang voor jouw prestaties op de fiets!

Een raceschoen herken je aan de vlakke zool en 3-puntsbevestiging. Hierop kun je onder andere Shimano SPD-SL schoenplaatjes monteren. De zool van de wielrenschoen is erg belangrijk: hoe stijver de zool, hoe beter kracht op de pedalen wordt overgebracht. Sommige fietsschoenen voor de racefiets zijn om deze reden uitgerust met een carbon zool.

Hoe kies je de juiste raceschoen?

Het verschil tussen raceschoenen zit in de pasvorm, het materiaal, de ventilatiemogelijkheden, het sluitingsmechanisme en de zool. De pasvorm is het allerbelangrijkste, een wielerschoen moet je goed passen. Er zijn brede raceschoenen en smalle raceschoenen. Daarom vind je op onze website beschreven hoe de schoen valt en kun je deze in de winkel komen passen. Wij hebben een groot assortiment wielrenschoenen voor op de racefiets, van alle bekende merken en in alle maten!

Onze merken raceschoenen

Ons aanbod is breed en bestaat uit veel verschillende merken raceschoenen. Hieronder lichten wij er enkele voor je uit. 

Sidi raceschoenen

Wil je een hoge kwalieit fietsschoen. Overweeg dan een Sidi raceschoenen. Deze schoenen worden onder meer gedragen door Chris froome. 

Northwave raceschoen

Wil je schoenen die voor elk weertype geschikt zijn? Kijk dan eens naar een NorthWave raceschoen

Bontrager raceschoenen

Koop bij 12GO Biking je Bontrager raceschoenen. Met befaamde modellen als de Ballista Knit en de XXX road raceschoen.

Shimano raceschoenen

De Shimano raceschoenen kenmerken zich door de goede prijs kwaliteit verhouding. Kies uit de RP collectie of ga toch voor een RC schoen. 

Andere merken zijn: