410 Gone

410 Gone


nginx
410 Gone

410 Gone


nginx
410 Gone

410 Gone


nginx

Bontrager Accessoires

410 Gone

410 Gone


nginx
Filter

De geschiedenis van Bontrager bestaat voornamelijk uit legendes. Keith Bontrager, een ingenieur, fysicus, monteur, rijder en geboren-doe-het-zelver is een man die in de jaren ’70, tijdens de opkomst van de mountainbike, een ontzettende voorkeur voor fietsen begon te ontwikkelen. Het gerucht gaat dat hij in de jaren 80 opgepakt was voor het plunderen van vuilnisbakken bij fietsenmakers, om zodoende slechte producten te vinden en hier betere fietsonderdelen voor te ontwikkelen.

Over Bontrager

Bontrager kwam op de markt met sterke en lichte onderdelen en begon zo een goede naam op te bouwen. Keith eist dat de Bontrager producten zo sterk, licht en duurzaam mogelijk zijn. Op de korter termijn zijn de producten van Bontrager dan ook niet de goedkoopste, maar ga je voor de kosten op langer termijn, is Bontrager een perfect merk.

Een paar jaar geleden werd Bontrager overgenomen door fietsfabrikant Trek. Vrijwel alle Trek-modellen zijn uitgerust met Bontrager-onderdelen, maar de onderdelen van Bontrager zijn natuurlijk op iedere fiets te gebruiken.

Momenteel is Keith wat minder in vuilnisbakken te vinden en doet hij vooral mee aan extreme fietsraces om zo op nieuwe product ideeën te komen.

Bontrager Trip fietscomputer
Een van de best verkopende en meest veelzijdige fietscomputers is de Bontrager Trip. De Trip is verkrijgbaar in drie soorten, de 100, de 200 en de Trip 300. De Bontrager Trip 300 is een fantastisch apparaat die ook nog eens samenwerkt met Bluetooth en ANT+ en is bijzonder scherp geprijsd. De Bontrager Trip 200 zit vol met slimme innovaties, zoals een Quickview mogelijkheid. De Trip 100 is de opvolger van de Trip 4, het model wat samen met de Trip 5W de best verkopende fietscomputer ooit is in de geschiedenis van 12GO Biking. De Trip 100 heeft 12 functies, is verkrijgbaar in 4 hippe kleuren en is zeer gemakkelijk te monteren! Lees hier meer over de Bontrager Trip modellen!

Bontrager Accessoires

Bontrager Schoenen

Bontrager heeft van alles, zo ook schoenen. Dit varieert van multifunctionele schoenen, zoals de Multisport SSR, gave mountainbikeschoenen zoals de Evoke-collectie en prachtige raceschoenen, zoals de Bontrager XXX LE Road schoen. Deze schoen is ook te vinden bij het Trek Factory Racing – prowieler team en wordt geprezen om zijn stijfheid, pasvorm en comfort!

Bontrager Kleding

Met ruim 180 verschillende artikelen, is het assortiment van Bontrager Kleding zeer groot. De kleding loopt uit een van petten, sokken en helmen naar overschoenen, handschoenen, bibshorts, tshirts, jassen. Van ieder fietskledingsstuk bestaat een Bontrager-uitvoering.

Bontrager Onderdelen

Naast heel veel kleding, heeft Bontrager ook zeer veel onderdelen die het fietsen gemakkelijker maken. Of het nou gaat om het vervangen van de banden, stuurlint, sturen, zadels… Bontrager heeft het allemaal. Zeer bijzonder zijn de wielsets die Bontrager aanbiedt. De Bontrager Aura en Aeolus series zijn van bizar hoge kwaliteit en zien er prachtig uit.

410 Gone

410 Gone


nginx
410 Gone

410 Gone


nginx