Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Bosch fietscomputers

Deze fietscomputers van Bosch zijn alleen geschikt voor de Bosch e-bike systemen. Deze Bosch fietscomputers zou je kunnen onderverdelen in 2 generaties, de Smart generatie en alles hiervoor. Bosch Smart fietscomputers werken alleen samen met Bosch Smart systemen. Wil je je Bosch Intuvia upgraden naar een Bosch Kiox? Dat is mogelijk, maar er is wel een klein beetje technische kennis voor vereist. Wij raden daarom aan om zo'n upgrade alleen door een fietsenmaker te laten uitvoeren.

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Waardering:
97%
456,55
Waardering:
93%
17% korting
per pagina
Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Motoren bieden een lichte tot sterke trapondersteuning. Hoe hoger het aantal NM, hoe sterker de ondersteuning van de motor. Elektrische stadsfietsen zijn vaak uitgerust met een geruisloze motor die een lichte ondersteuning biedt (t/m 50 NM). Op sportieve fietsen zit vaak een sterke motor met een hoog piekvermogen (50 tot 95 NM).

Lees alles over de motor type van: Bosch, Shimano, Bafang.

Zonder display kom je niet ver met de e-bike. De display zorgt namelijk voor de bediening van de elektrische systemen. Daarnaast kun je op de display ook informatie over je rit aflezen. Verder kun je ook zien hoeveel batterij je nog beschikbaar hebt.

Het verschil tussen de verschillende displays zit in het bedieningsgemak, de grootte van het scherm, wel of geen kleurenscherm en diefstalbescherming.