Toggle Nav
Winkelwagen

Mio fietsnavigaties

De fietscomputers van Mio zijn compact, functioneel en gebruiksvriendelijk. De Mio fietscomputers staan bekend om het bijzonder heldere scherm. Daarbij is het scherm van touchscreen, dit maakt het gebruik wederom makkelijk. Buiten dit behoren de Mio fietscomputers tot het goedkopere segment. Er zijn Mio fietscomputers in meerdere soorten en maten.

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

249,99
Waardering:
95%
44% korting
219,99
Waardering:
93%
32% korting
per pagina

Mio Cyclo 215 serie

De Mio Cyclo 215 serie is de oudste Cyclo serie van Mio, dat bestaat uit de Mio Cyclo 215 Europa en de Mio Cyclo 215HC. De Mio Cyclo 215 Europa is de oudste en dan ook goedkoopste versie van de twee. Beide zijn evengroot, verbonden via ANT+ en makkelijk in het gebruik door de handige touchscreen. Voor sommige functies is de Mio Cyclo 215 Europa kortweg te oudbollig en minder inclusief. Kijk bijvoorbeeld naar de Mio Cyclo 215HC, deze fietsnavigatie wordt geleverd inclusief hartslagsensor, cadanssensor en snelheidssensor. 

Mio Cyclo Discover Serie

De Mio Cyclo Discover Serie bestaat uit drie fietscomputers. Vooral de nieuwste modellen zijn duurder dan de Cyclo modellen. De Mio Cyclo Discover Connect en de Mio Cyclo Discover Pal beschikken bijvoorbeeld wel over een Bluetooth verbinden. Wat deze serie nog meer onderscheidt is de surprise functie en dit maakt Mio uniek. Ze hebben namelijk een ''surprise me'' functie. De fietscomoputer kiest dan drie willekeurige routes naar jouw gewenste kilometeraantal. De goedkoopste uit deze serie beschikt niet over al deze functionaliteiten. 

Mio Cyclo 210

Dit is geen serie in ons assortiment, maar een los model. Dit is het oudste model en heeft vanzelfsprekend ook de minste functionaliteiten. 

Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Het kunnen aangeven dat je van punt A naar B wilt fietsen, waarbij fietscomputer je de weg wijst.

Er zijn kaarten op dit toestel geïnstalleerd om te zien waar je bent.

Hartslagsensoren zijn voorzien van een borstband voor de meest secure meting. Bepaalde fietscomputers krijgen een hartslagsensor meegeleverd, andere fietscomputers hebben wel de mogelijkheid om een hartslagsensor te koppelen maar daar wordt de sensor niet meegeleverd.

Door middel van een cadanssensor kun je het aantal omwentelingen per minuut meten.

Door middel van een snelheidssensor meet je je snelheid nauwkeurig en secuur. Voor GPS fietscomputers, die standaard via satellieten de snelheid meten, is een snelheidssensor een alternatief.

Met een vermogenssensor kun je het aantal wattage en daarmee dus je kracht meten die je op je pedalen wegtrapt.

Door middel van ANT+ en Bluetooth kun je een koppeling maken tussen sensoren, fietscomputers en telefoons. Deze signalen zijn storingsvrij en uiterst betrouwbaar.

Wifi zorgt ervoor dat je zonder telefoon of kabelverbinding met een computer, je ritgegevens kunt synchroniseren met je online account van het merk in kwestie.