0

Winkelmand

  Totaal
  Home  Topeak 

  Topeak

  Topeak lijkt op het eerste gezicht niet een heel bijzonder merk. Gewoon een merk wat leuke accessoires maakt voor fietsers. Maar niets is minder waar. Topeak is een van de meest innovatieve merken op het accessoire gebied. Er zijn maar weinig merken die zo veel vernieuwingen en zo veel doordachte producten op de markt brengen als Topeak.

   

  Topeak werkt ook samen met Ergon (hét merk voor ergonomische producten) op het gebied van gebruiksgemak en gebruiksvriendelijkheid.

   

  Voor velen is het berijden van een fiets is meer dan alleen het rollen op twee wielen. Want zodra de rit begint, is het onmogelijk om na te denken over iets anders. Fietsen is heerlijk, lange bergritten, snelle afdalingen, lege landwegen, kleine, verstopte straatjes in de stad, meewind op een zonnige dag of lekke banden in de regen. Iedereen kent het gevoel van een fietser, en dit gevoel probeert Topeak te vertalen naar hun producten.

  De Topeakontwerpers en -ingenieurs (zelf ook allemaal fietsers) hebben sinds 1991 allerlei toepassingen voor de wielersport ontwikkeld en de wereld voorzien van prachtige fietsaccessoires. In vrijwel elke accessoirecategorie zijn de accessoires van Topeak de norm qua innovatie, prestaties en duurzaamheid. Bijna ieder product van Topeak heeft wel een prijs gewonnen.

  Producten zoals de JoeBlow vloerpompen, Alien gereedschappen en RaceRocket mini pompen. Bijzondere technieken zijn de SmartHead, TwinHead, PressureRite, QuickTrack en QuickClick-systemen en met de PanoBike App was Topeak ook een van de eerste met een fietsgeorienteerde App.

  Topeak

  Topeak

  Prepare to Ride

  Het laatste nieuws:

  Topeak Accessoires

  Van aliën-vorm lampjes tot bagagedragers, Topeak is van alle markten thuis en levert hoogwaardige en gebruiksvriendelijke accessoires.


  Bekijken

  Topeak Gereedschap

  Minitools, kabelknippers, en de beroemde en prijswinnende Topeak Alien gereedschap vind je hier.

  Bekijken

  Topeak Pompen

  Hoogwaardig, gebruiksvriendelijk en zelfs met een standaard. De pompen van Topeak hebben vele prijzen gewonnen en zijn van een ontzettend goede kwaliteit. Het zijn de best verkochte pompen bij 12GO Biking!


  Bekijken

  Topeak Tassen

  Houders voor je smartphone, zadeltassen met ingebouwde verlichting, bagagedragertassen of complete fietshoezen. Topeak heeft voor ieder wat wils!


  Bekijken