410 Gone

410 Gone


nginx
410 Gone

410 Gone


nginx
410 Gone

410 Gone


nginx

Topeak Accessoires

410 Gone

410 Gone


nginx
Filter

Topeak lijkt op het eerste gezicht niet een heel bijzonder merk. Gewoon een merk wat leuke accessoires maakt voor fietsers. Maar niets is minder waar. Topeak is een van de meest innovatieve merken op het accessoire gebied. Er zijn maar weinig merken die zo veel vernieuwingen en zo veel doordachte producten op de markt brengen als Topeak.

Over Topeak

Topeak werkt ook samen met Ergon (hét merk voor ergonomische producten) op het gebied van gebruiksgemak en gebruiksvriendelijkheid.

Voor velen is het berijden van een fiets is meer dan alleen het rollen op twee wielen. Want zodra de rit begint, is het onmogelijk om na te denken over iets anders. Fietsen is heerlijk, lange bergritten, snelle afdalingen, lege landwegen, kleine, verstopte straatjes in de stad, meewind op een zonnige dag of lekke banden in de regen. Iedereen kent het gevoel van een fietser, en dit gevoel probeert Topeak te vertalen naar hun producten.

De Topeakontwerpers en -ingenieurs (zelf ook allemaal fietsers) hebben sinds 1991 allerlei toepassingen voor de wielersport ontwikkeld en de wereld voorzien van prachtige fietsaccessoires. In vrijwel elke accessoirecategorie zijn de accessoires van Topeak de norm qua innovatie, prestaties en duurzaamheid. Bijna ieder product van Topeak heeft wel een prijs gewonnen.

Producten zoals de JoeBlow vloerpompen, Alien gereedschappen en RaceRocket mini pompen. Bijzondere technieken zijn de SmartHead, TwinHead, PressureRite, QuickTrack en QuickClick-systemen en met de PanoBike App was Topeak ook een van de eerste met een fietsgeorienteerde App.

Topeak Categoriën

Topeak Accessoires

Van aliën-vorm lampjes tot bagagedragers, Topeak is van alle markten thuis en levert hoogwaardige en gebruiksvriendelijke accessoires.

Topeak Gereedschap

Minitools, kabelknippers, en de beroemde en prijswinnende Topeak Alien gereedschap vind je hier.

Topeak Pompen

Hoogwaardig, gebruiksvriendelijk en zelfs met een standaard. De pompen van Topeak hebben vele prijzen gewonnen en zijn van een ontzettend goede kwaliteit. Het zijn de best verkochte pompen bij 12GO Biking!

Topeak Tassen

Houders voor je smartphone, zadeltassen met ingebouwde verlichting, bagagedragertassen of complete fietshoezen. Topeak heeft voor ieder wat wils!

410 Gone

410 Gone


nginx
410 Gone

410 Gone


nginx