Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Kinderfiets outlet

Welkom bij onze kinderfietsen outlet! Ben je op zoek naar een betaalbare kinderfiets voor je kleine avonturier? Dan ben je hier aan het juiste adres. In onze outlet vind je regelmatig kinderfietsen tegen scherpe prijzen. Wacht niet te lang, want dit zijn de allerlaatste stuks. OP = OP

Bekijk: Fietsen outlet | Aanbiedingen

Lees verder...
Filters Filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Goedkope Kinderfiets in de outlet

Op zoek naar een voordelige kinderfiets? Dan ben je bij onze kinderfietsen outlet aan het juiste adres. Hier vind je een selectie van kinderfietsen tegen scherpe prijzen. Onze outlet biedt korting op overjarige kinderfietsen voor kinderen, waardoor je kunt profiteren van geweldige deals. In de kinderfiets outlet vind je regelmatig goedkope kinderfietsen in verschillende maten.

Inchmaat kinderfiets in de outlet

In onze kinderfietsen outlet zijn er vaak verschillende inchmaat kinderfietsen, maar niet altijd. Het aanbod kan verschillen en de ondergenoemde maten staan dus niet altijd in de kinderfiets outlet.

Kinderfiets 24 inch outlet

Een kinderfiets van 24 inch in de outlet is ideaal voor kinderen van ongeveer 8 tot 11 jaar oud, met een lengte tussen de 130 cm en 145 cm.

Kinderfiets 20 inch outlet

20 inch kinderfietsen in de outlet zijn voor kinderen in de leeftijdscategorie van ongeveer 6 tot 8 jaar oud, met een lengte van 115-125 centimeter. fietsen zijn perfect geschikt voor de jonge avonturiers die zelfstandig willen fietsen.

Kinderfiets 18 inch outlet

De kinderfiets van 18 inch in de outlet is geschikt voor de iets kleinere fietsers in de leeftijdscategorie van ongeveer 5 tot 7 jaar oud. Het is geschikt voor kinderen met een lengte tussen de 110 cm en 115 cm.

Kinderfiets 12 inch outlet

De allerkleinsten kunnen genieten van hun eerste fietsavonturen met onze 12 inch kinderfietsen in de outlet. Geschikt voor kinderen in de leeftijdscategorie van ongeveer 2 tot 4 jaar oud, met een lengte  tussen de 90 cm en 105 cm, bieden deze fietsen stabiliteit en vertrouwen.

Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie