Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen
Pirelli racefiets banden

Pirelli racefiets banden

Pirelli is een naam die synoniem is met high-performance banden. Het bedrijf maakt al tientallen jaren racewinnende banden voor Formule 1-auto's, en hun ervaring in het maken van snelle, gripvolle banden heeft hen ook favoriet gemaakt bij racefietsers. Pirelli biedt een assortiment racefietsbanden voor verschillende rijstijlen en omstandigheden, en omdat ze van Pirelli zijn, kan je erop vertrouwen dat ze jou de grip en prestaties bieden die je nodig hebt om het meeste uit jouw rit te halen.

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

69,99
Waardering:
93%
36% korting
75,-
27% korting
85,-
Waardering:
80%
29% korting
75,-
Waardering:
100%
36% korting
50,-
20% korting
75,-
Waardering:
93%
33% korting
per pagina
Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Snelle banden: Gemaakt voor pure snelheid. Ze hebben een lage rolweerstand, een laag gewicht en een licht profiel. De ideale band voor droge omstandigheden. Het lichte profiel zorgt voor een groter contactoppervlak met de weg dan een grover profiel. Nadeel aan deze banden is dat ze een stuk minder grip hebben in natte omstandigheden en bij bladeren op de weg.

 All-round banden: Geschikt voor alle seizoenen en weersomstandigheden. Deze banden hebben veel grip. De prestaties van deze banden zijn uitgebalanceerd, waardoor je het hele jaar gebruik kunt maken. 

Lekbestendige banden:  Lekbestendige banden zijn iets zwaarder, maar je zult er minder lek mee rijden, waardoor er meer tijd is om te fietsen. 

De breedte van een buitenband heeft invloed op het rijgedrag van je fiets. Een bredere buitenband geeft meer grip en comfort, maar geeft ook iets meer rolweerstand.