Toggle Nav
Winkelwagen

Personeelsuitje: Drive-in bioscoop

Personeelsuitje: Drive-in bioscoop

Wellicht heb je onlangs ons blog gelezen met 8 enorm goede redenen om bij 12GO Biking te komen werken. Eén heel belangrijke reden werd echter nog niet genoemd in dat blog: de personeelsuitjes!

Uiteraard is er bij 12GO Biking naast een hoop werk ook tijd en ruimte voor plezier maken. Het liefst doen we dat natuurlijk met z’n allen. Door de coronaperikelen was een groot uitje voor lange tijd helaas niet aan ons besteed. Op zaterdag 9 oktober hebben we wel eindelijk weer eens wat met personeel van alle afdelingen kunnen ondernemen. De avond begon met een gezellige borrel en een lekker hapje eten. Op het terrein van 12GO Biking waren enkele foodtrucks neergezet, waar je patat en een hotdog kon halen. Er was meer dan genoeg voor iedereen, dus je kon ook gerust voor een tweede ronde gaan. Nadat iedereen was uitgegeten zijn we de auto ingestapt en hebben we met z'n allen de film Green Book gekeken. Voor de kou hoefde je gelukkig niet bang te zijn, want ook daar hadden de organisatoren van het personeelsuitje aan gedacht: iedereen kreeg een fleece deken! Tijdens de film werden alle auto's voorzien van snacks en drinken, zoals popcorn, donuts, muffins en een milkshake. Na de film sloten enkele collega's, die niet meer hoefden te rijden, de avond af met een biertje. Het was een geslaagde avond!

PS: Er is nog meer dan genoeg ruimte voor extra personeel op ons volgende personeelsuitje. Op werkenbij.12gobiking.nl vind je al onze vacatures!

Hieronder kun je de foto's bekijken om een goede indruk te krijgen van de sfeer op onze personeelsuitjes! 

Het scherm en de auto's staan al klaar voor de film, maar eerst gaan we nog gezellig een hapje eten. 

Een heel aantal collega's staat in de rij om een broodje hotdog te scoren. 

Dankzij het kampvuur hoefde niemand het koud te hebben. 

Zoals je kunt zien komen de 12GO Biking strandstoelen ook goed van pas op het parkeerterrein van 12GO, niet alleen op het strand!

De drive-in bioscoop was een daverend succes! 

De grootste fietsenwinkel van Nederland

12GO Biking is de grootste fietsenwinkel van Nederland en België. Alles voor jouw fietsplezier, zoals fietsen, accessoires en kleding zijn in de winkel. Jouw nieuwe fiets kun je testen op de grootste indoor testbaan van de Benelux. En er is een service center met topmonteurs en je kunt een broodje eten in het lunchcafé.

Bikes4Africa wordt gesteund door gedoneerde fietsen van klanten op te knappen en te verkopen. Wil je werken bij de grootste fietsenwinkel van Nederland en België? Kijk dan op werkenbij.12gobiking.nl

Volg ons ook op social media.

   

Gerelateerde berichten

Corona & maatregelen: Veelgestelde vragen Corona & maatregelen: Veelgestelde vragen
Geen mountainbike meer te koop?! Geen mountainbike meer te koop?!
Wij zijn Gazelle Premium Dealer! Wij zijn Gazelle Premium Dealer!
12GO Biking start interne BBL-opleiding tot fietstechnicus 12GO Biking start interne BBL-opleiding tot fietstechnicus