Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

NIEUW: Orbea bij 12GO Biking

NIEUW: Orbea bij 12GO Biking

Orbea is al sinds jaar en dag een vaste waarde op het gebied van kwalitatieve sportfietsen. Zowel op de trails als op de weg zijn Orbea’s veelvoorkomend. In de winkel zoeken onze collega’s vaak naar een combinatie van eigenschappen die alleen Orbea kan bieden, vandaar dat 12GO Biking vanaf nu officieel Orbea dealer is! Als grootste Orbea dealer van Nederland nemen we je graag mee in de wereld van Orbea!

Bekijk direct alle Orbea fietsen

Over Orbea

In 1840 richtten de broers Juan Manuel, Mateo en Casimiro Orbea het gelijknamige bedrijf op in Eibar. De eerste 90 jaar van het bestaan richtte Orbea zich op het produceren van geweren en pistolen, totdat het in 1930 de omslag maakte naar het produceren van fietsen. Vandaag de dag rijden er maar liefst acht UCI-teams in het wegwielrennen op fietsen van Orbea, waaronder Lotto Dstny en CERATIZIT-WNT. Ook in het mountainbiken is Orbea nadrukkelijk aanwezig: het Orbea Factory Team zoekt de limiet van de fietsen op.

Orbea Terra Gravelbikes

De eigenschappen van Orbea

Met het kopen van een Orbea koop je een fiets die beter is afgemonteerd dan je in zijn prijsklasse zou verwachten. Een instapmodel Orbea is al een kwalitatief zeer hoogwaardige fiets, terwijl je met duurdere modellen een echte topfiets in huis haalt. De ervaring van bijna honderd jaar fietsen bouwen garandeert kwaliteit: daarom geeft Orbea op al hun frames levenslange garantie.

De Orbea Orca

Orbea Orca Aero racefiets tijdens sprint

De high-end racefietsen van Orbea behoren tot de familie Orbea Orca. Deze klimfietsen zijn ontworpen voor de Baskische wegen waarvan Orbea afkomstig is, maar dat betekent zeker niet dat deze fiets ongeschikt is voor de Nederlandse wegen. Het enorm lage gewicht komt altijd van pas, en met ruimte voor banden tot 32 mm vlieg je over slecht wegdek zoals klinkers en kasseien. Om het af te maken krijg je een stijf frame en heb je alle ingrediënten voor een topper op alle terreinen. Ook is het mogelijk om deze fiets custom samen te stellen, waarmee je zelf de lak en alle onderdelen bepaalt. Daarnaast is er de Orbea Orca Aero, een volbloed aeroracer gemaakt voor de vlakke wegen, alleen custom aan te schaffen.

De Orbea Terra

Orbea Terra gravelbike over gravelpad

Een gravelbike met praktische opbergruimte en een prachtige laklaag, dat is de Orbea Terra. Met hoogwaardige Shimano gravelgroepsets zit je er qua afmontage warmpjes bij en met de Vittoria-banden kan je direct op avontuur. En aangezien Orbea deze gravelbike vanaf nul heeft ontworpen, heeft deze de perfecte geometrie en is er ruimte voor zowel brede banden als een voorderailleur.

Mountainbikes van Orbea

Orbea Oiz Full-Suspension mountainbike

Orbea maakt ook mountainbikes: de Alma en de Oiz. Waar de Alma een supersnelle hardtail is die gemaakt is om je tijden op de gladdere trails flink aan te scherpen, is de Oiz een wereldklasse full-suspension mountainbike voor wanneer het écht ruig wordt. Hier komt ook de uitgebreide ervaring die Orbea heeft naar boven: in de carbon frames zijn op bepaalde plekken kunststof beschermstukken geplaatst om schade bij impact te minimaliseren. Echte presteerders mét nice-to-haves!

 

De grootste fietsenwinkel van Nederland

12GO Biking is de grootste fietsenwinkel van Nederland en België. Alles voor jouw fietsplezier, zoals fietsen, accessoires en kleding zijn in de winkel. Jouw nieuwe fiets kun je testen op de grootste indoor testbaan van de Benelux. En er is een service center met topmonteurs en je kunt een broodje eten in het lunchcafé.

Bikes4Africa wordt gesteund door gedoneerde fietsen van klanten op te knappen en te verkopen. Wil je werken bij de grootste fietsenwinkel van Nederland en België? Kijk dan op werkenbij.12gobiking.nl

Volg ons ook op social media.

   

Gerelateerde berichten

Top 5 winterbanden voor op de racefiets Top 5 winterbanden voor op de racefiets
De juiste framemaat voor je mountainbike kiezen De juiste framemaat voor je mountainbike kiezen
Mountainbike afmontage: SRAM groepen voor de MTB Mountainbike afmontage: SRAM groepen voor de MTB
Mountainbike afmontage: Shimano groepen en versnellingen voor de MTB Mountainbike afmontage: Shimano groepen en versnellingen voor de MTB