Onze winkel is open

Menu

Met een E-bike testcenter, professionele werkplaats en een voorraad van ruim 8000 fietsen ben jij bij 12GO Biking aan het juiste adres voor een flinke dosis fietsplezier!

Video: Consumentenbond op bezoek bij 12GO Biking

Datum:
10 augustus 2019
Door:
Steven V

Enkele weken geleden was marktonderzoeker Peter Houtman namens de Consumentenbond bij ons te gast om een video te maken over waar je op moet letten bij het kopen van een elektrische fiets. In de video biedt de Consumentenbond kooptips voor het kopen van een E-bike. Om tips te geven over de onderwerpen ‘kopen’ en ‘proefrijden’ kwam de Consumentenbond bij 12GO Biking langs in het 12GO E-bike Testcenter. Lees verder en bekijk de video!

E-bikes zijn er met verschillende motoren, versnellingen, accu’s en andere opties te kiezen. In deze video maakt de Consumentenbond je wegwijs om er een te vinden die het beste bij je past. Volgens dit stappenplan van de Consumentenbond kom je tot de juiste keuze:

  • Bepaal voor jezelf het soort ritten dat je wilt gaan fietsen.
  • Bekijk welke motor het beste bij je wensen past. Fietsen met een Bosch middenmotor komen over het algemeen het beste uit de test. Voorwielmotoren zijn voor korte afstanden prima, maar vragen wat gewenning.
  • De plaats van de accu. De accu bevindt zich achterop de bagagedrager, in het frame of op het frame. De accu op of in het frame geeft betere gewichtsverdeling.
  • Maak een keuze in je aandrijving. Derailleurversnelling, naafversnelling of Enviolo-versnellingen.
  • Comfort en zithouding zijn een persoonlijke keuze. Het advies van de Consumentenbond is om hiervoor langs te komen voor een proefrit.

12GO Biking heeft meer dan 2000 elektrische fietsen direct op voorraad en meer dan 150 fietsen staan klaar voor een proefrit. Omdat we niet afhankelijk zijn van enkele merken kunnen we eerlijk en onafhankelijk advies geven.

Kom langs in het 12GO E-bike Testcenter, test en vergelijk. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je nieuwe fiets direct mee.

Filter

Meer weten? 

Heb jij naar aanleiding van deze blog vragen? Stel ze gerust!
Mail: [email protected]  / Bel: 0182-621850  

Volg ons ook op social media.
Facebook: @12gobikingbv 

Instagram: @12go_biking 

Strava: @12GO Biking

Meer Lezen ?