15% korting op Castelli fietsshirts ›

Toggle Nav
Winkelwagen

Joey belt en mailt 12 uur lang op de fiets voor het goede doel

Joey belt en mailt 12 uur lang op de fiets voor het goede doel

Update: Joey heeft zijn uitdaging gehaald! Hij is dieper gegaan dan hij van te voren gedacht had. 12 uur lang op een smart bike is pittiger dan buiten op de fiets gaf hij aan. Maar wat een prestatie! 300 km, 12 uur lang, 30 mailtjes en 150 telefoontjes wij zijn ontzettend trots. Deze mooie uitdaging heeft dankzij collega's, familie en klanten ruim € 1000,- opgebracht voor het goede doel: Bikes4Africa!

Doneren of sponsoren? Sponsor via deze link of kijk op bikes4africa.nl 

Lees hieronder meer over de uitdaging van Joey.

Bellen op de fiets is al een tijdje niet meer toegestaan in Nederland. Toch gaat Joey van Ede liefst 300 kilometer fietsend bellen. Op 16 juli zal hij maar liefst 12 uur lang legaal op de fiets bellen. Joey fietst namelijk achter zijn bureau op een speciale Wahoo Bike om het goede doel, Bikes4Africa, te steunen.

Bikes4Africa is een organisatie die fietsgerelateerde projecten in Afrika steunt. Via 12GO Biking doneer je jouw oude fiets aan de stichting. Deze gedoneerde fietsen worden verkocht door 12GO Biking, met het geld worden fietsgerelateerde projecten in Afrika gesteund.

Geen woorden maar daden

Joey van Ede werkt op de klantenservice van 12GO Biking waar hij dagelijks klanten hun fietsplezier een extra boost geeft, door bereikbaar te zijn per mail en telefoon. Joey is voor veel uitdagingen wel te porren. Zijn collega's opperde een extreem voorstel om 12 uur lang te gaan fietsen en ondertussen gewoon te bellen/mailen met klanten. Joey hoefde daar niet lang over na te denken. ‘Kom maar op... maar dan wel voor een goed doel’. Zo ontstond het idee om voor Bikes4africa 12 uur lang fietsend te bellen.

Daarbij komt kijken dat hij minimaal 300 kilometer moet afleggen. Dit komt neer op een gemiddelde van 25 kilometer per uur.

 Joey op de fiets

Motivatie

Joey zelf zegt er het volgende over de uitdaging:

 ‘’Ik zou deze zomer de Styrkeproven in Noorwegen (540 kilometer non-stop fietsen red.) gaan rijden maar die ging door corona niet door. Daarom zocht ik een andere uitdaging voor mezelf. Een uit de hand gelopen grap leidde tot 300 KM indoor fietsen. Dit is natuurlijk best een uitdaging, zeker in combinatie met mailen en bellen. Heel benieuwd hoe ik het fysiek en mentaal op een indoorfiets ga doorbrengen, toch wel wat anders dan buiten. Maar, zeker met het goede doel in mijn achterhoofd, een supertoffe uitdaging.’’

Sponsoren is mogelijk!

Bel jij in op 16 juli? Misschien krijg je Joey aan de telefoon. Hij zal tijdens het gesprek misschien af en toe een slokje water moeten nemen of je zal zijn ademhaling wat intenser door de hoorn horen, maar.. voor het goede doel. Zowel collega’s als klanten van 12GO Biking hebben de mogelijkheid om Joey te sponsoren om zijn uitdaging te voltooien.

Doneren of sponsoren? Sponsor via deze link of kijk op bikes4africa.nl 

Kijk live mee op youtube naar de prestatie van Joey!

Meer weten? 

Heb jij naar aanleiding van deze blog vragen? Stel ze gerust!
Mail: [email protected]  / Bel: 0182-621850  

Volg ons op social media!

   

Gerelateerde berichten
  1. Inruilspektakel: update vanuit Namibië! Inruilspektakel: update vanuit Namibië! Even een update van het inruilspektakel: de door 12GO Biking georganiseerde inruilactie in samenwerking met Verburg Charity Foundation. Vandaag werd in Namibië de zeecontainer met ingeruilde fietsen geopend door een aantal uitverkozen 12GO'ers.
  2. Bikes 4 Africa Sale - koop een fiets en steun het goede doel Bikes 4 Africa Sale - koop een fiets en steun het goede doel
  3. Van het Inruilspektakel naar Bikes 4 Africa Van het Inruilspektakel naar Bikes 4 Africa
  4. Inruilspektakel: update vanuit Uganda! Inruilspektakel: update vanuit Uganda!