a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a

Monkeylink Fietsverlichting

Filter
50 Lux Verlichtingsset

Monkeylink 50 Lux Verlichtingsset

<p><span><span>Deze handige lampenset van Monkeylink is eenvoudig op de fiets te plaatsen dankzij de magneetbevestiging, er is zelfs geen gereedschap nodig!. De lampen zijn doormiddel van een USB-kabel eenvoudig op te laden. Een gewone bevestiging voor stuurpen en zadelklem zijn niet meegeleverd, maar zijn wel los verkijgbaar. De lampenset is dus geschikt voor bijna elke fiets, en de set weegt slechts 148 gram. De voorlamp heeft een sterkte van 80 lumen en het achterlicht 2 lumen&nbsp;</span></span></p>

Aantal lumen
50 - 99 lumen
€ 99,95
Interface Recharge Magneet Voor

Monkeylink Interface Recharge Magneet Voor

De MonkeyLink Interface Recharge Magneet Voor is de adapter van MonkeyLink, die ervoor zorgt dat je de compatibele MonkeyLink accuverlichting op je stuurpen of op je stuurklem kunt bevestigen. Deze connector schroef je in de houder zodat je makkelijk de voorverlichting kunt aansluiten. Deze adapter is voorzien van een magneet, wat de verlichting de houder in trekt, wat ervoor zorgt dat de lamp stevig vastzit, maar ook weer makkelijk te verwijderen is.

€ 8,99
Interface Recharge Magneet Achter

Monkeylink Interface Recharge Magneet Achter

De MonkeyLink Interface Recharge Magneet Achter is de adapter van MonkeyLink, die ervoor zorgt dat je de compatibele MonkeyLink accuverlichting op je zadelpen. Deze connector schroef je in de houder zodat je makkelijk de achterverlichting kunt aansluiten. Deze adapter is voorzien van een magneet, wat de verlichting de houder in trekt, wat ervoor zorgt dat de lamp stevig vastzit, maar ook weer makkelijk te verwijderen is.

€ 9,99