Onze winkel is open

Menu
1

Fietstrainers

Filter
25% KORTING
Trainingsband
(1)

€ 39,50

€ 2999

Fietstrainers koop je bij 12GO Biking

Profiteer van de direct-mee-service!

In onze showroom in Moordrecht hebben we een grote voorraad fietstrainers. We hebben zowel Wheel-on als Direct drive fietstrainers. Daarnaast hebben we voor ieder budget een passende oplossing. Een basis fietstrainer is aan te schaffen vanaf 150 euro bij 12GO Biking. 

Ook online zijn de fietstrainers makkelijk aan te schaffen. Online niet helemaal zeker van je zaak?  Enkele fietstrainers staan op display en zijn bij ons uit te testen. Zo krijg je een nog beter beeld! Op de site zijn fietstrainers te filteren of ze in de winkerl getest kunnen worden of niet. 

Waarom zou je een fietstrainer aanschaffen? Hieronder volgen enkele voorbeelden waarom de aanschaf van een fietstrainer ideaal is:

  • Je bent niet meer weersafhankelijk
  • Op een fietstrainer kun je in de winter ook ’s avonds fietsen
  • In de winter hoef je je niet dik aan te kleden
  • Je hebt geen last van verkeer, geen stoplichten en dergelijke
        

Fietstrainers collectie bij 12GO Biking

Tacx

Het door Nederlandse door Garmin overgenomen Tacx is een populaire speler op het gebied van fietstrainers. Kies bij 12GO Biking uit fietstrainers uit alle soorten prijscategorieën. Vanaf 200 euro heb je al een Tacx Booster met liefst 10 verschillende weerstandniveaus. De Tacx Neo 2T is een erg realistische fietstrainer die hellingshoeken tot wel 20% kan simuleren. Wil je echt all-in? Kies dan voor een Neo Bike Smart T8000 fietstrainer. Een revolutionaire smart bike met een levendige ervaring. Deze fietstrainer is ook in de winkel te koop!

Wahoo

In zeer korte tijd heeft Wahoo een groot aandeel verovert in de fietstrainermarkt. De trainers zijn te herkennen aan hun hoge kwaliteit en scherp design. Wahoo heeft fietstrainers in verschillende segmenten tegen een scherpe prijs. Een voorbeeld hiervan is de Kickr Core. Hét antwoord van Wahoo op de Tacx Flux en de Elite Direto. Met deze trainer krijg je het realistische fietsgevoel van de originele Wahoo Kickr alleen tegen een voordeligere prijs. Wil je de ultieme trainingservaring? Ga dan voor een Wahoo Kickr Bike.

Elite

De Elite fietstrainers zijn nauwkeurig, krachtig en aan stabiliteit is geen gebrek. De Elite Direto X fietstrainer is een interactieve direct drive trainer. Op deze trainer kan je al je kracht moeiteloos kwijt. Bij de trainer wordt een standaard voorwielsteun geleverd. De Elite Suito is lekker makkelijk mee te nemen dankzij het kleine formaat. 

Trainingswielen en toebehoren

Naast fietstrainers biedt 12GO Biking ook verschillende onderdelen en trainingswielen aan. Deze trainingswielen maken je trainingen nog makkelijker. Je hoeft met een trainingswiel je wiel niet meer constant te verwisselen.