a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a

Smartphone Houders

Filter

Met een smartphone houder is het mogelijk om je telefoon ook als fietscomputer te gebruiken. Voor elke telefoon is er een passende houder beschikbaar, waarme je je kostbare telefoon veilg op je stuur kunt monteren. Voor de iPhone zijn houders speciaal op maat gemaakt. Heb je ander model telefoon? Maak dan gebruik van een universele houder. 

32 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Foto-tabel Lijst
Filter
RideCase iPhone 6, 6S & 7

Topeak RideCase iPhone 6, 6S & 7

De Topeak RideCase is speciaal ontwikkeld voor de iPhone 6, 6S & 7 om nog meer uit je telefoon te halen. De houder zorgt ervoor dat je je iPhone op de fiets kunt gebruiken voor navigatie op gps, muziek af te spelen en noem maar op.

€ 49,99

€ 39,99
21% KORTING
RideCase iPhone 6 Plus , 6S Plus & 7 Plus

Topeak RideCase iPhone 6 Plus , 6S Plus & 7 Plus

De Topeak RideCase is speciaal ontwikkeld voor de iPhone 6+, 6S+ & 7+ om nog meer uit je telefoon te halen. De houder zorgt ervoor dat je je iPhone op de fiets kunt gebruiken voor navigatie op gps, muziek af te spelen en noem maar op.

€ 49,99

Vanaf

Normale prijs: € 39,99

Vanaf € 29,99

41% KORTING
BSM-41 Smartphone Houder Warden

BBB BSM-41 Smartphone Houder Warden

<p>Met de BSM-41 smartphone houder is je smartphone altijd klaar om op je stuur geschoven te worden.&nbsp;</p>

€ 19,95

€ 14,99
25% KORTING
DryBag 6 Smartphonehouder

Topeak DryBag 6 Smartphonehouder

De SmartPhone DryBag is een smartphonehoes voor op het stuur, om zo je telefoon te gebruiken als fietsnavigatie/ kilometerteller.

€ 29,99
BSM-03 Patron I6 iPhone Houder

BBB BSM-03 Patron I6 iPhone Houder

Verander je iPhone 6 of iPhone 6S in een hoogwaardige fietscomputer. Slanke houder voor dagelijks gebruik. Polycarbonaat slagvaste houder...

€ 39,99
DryBag 5 Smartphonehouder

Topeak DryBag 5 Smartphonehouder

De SmartPhone DryBag is een houder voor op uw stuur, om zo uw telefoon te gebruiken als fietsnavigatie/ kilometerteller.

€ 29,99
BSM-11M Guardian Smartphonehouder

BBB BSM-11M Guardian Smartphonehouder

Dit is dé uitkomst voor onderweg; een universele smartphonehouder geschikt voor iPhones, vrijwel alle Android telefoons en Windows Phones.

€ 39,99
RideCase iPhone 6

Topeak RideCase iPhone 6

Stuurhouder voor de iPhone 6, om nog meer uit uw telefoon te halen.

€ 49,99

€ 39,99
21% KORTING
Drybag iPhone 6 Plus Houder

Topeak Drybag iPhone 6 Plus Houder

De iPhone 6 Plus DryBag is een iPhone hoes voor op het stuur, om zo je telefoon te gebruiken als fietsnavigatie/ kilometerteller.

€ 29,99
RideCase/Drybag Beugel

Topeak RideCase/Drybag Beugel

De oplossing om uw RideCase of DryBag op een tweede fiets te monteren.

€ 29,99
Drybag iPhone 6 Houder

Topeak Drybag iPhone 6 Houder

De iPhone 6 DryBag is een iPhone hoes voor op het stuur, om zo je telefoon te gebruiken als fietsnavigatie/ kilometerteller.

€ 29,99
BSM-91 Phonefix Beugel

BBB BSM-91 Phonefix Beugel

Montagebeugel voor Patron en Guardian telefoonhouders.

€ 9,99
Phone Wallet Smartphonehouder

Lezyne Phone Wallet Smartphonehouder

<p>Alles bij de hand met de Lezyne Phone Wallet! Deze super handige portemonnee met een vak voor je smartphone. Het compacte design is ontworpen om gemakkelijk in een jaszak te passen. Het waterbestendige materiaal biedt bescherming voor je smartphone, die op het doorschijnende venster te bedienen blijft. De afdekflap heeft 4 vakjes voor pasjes. Het externe vakje met rits is ideaal voor het meenemen van een huissluitel of wat losgeld.&nbsp;</p>

€ 19,99
BSM-11S Guardian Smartphonehouder

BBB BSM-11S Guardian Smartphonehouder

Dit is dé uitkomst voor onderweg; een universele smartphonehouder geschikt voor iPhones, vrijwel alle Android telefoons en Windows Phones.

€ 39,99
Universal Phone Adapter

Rokform Universal Phone Adapter

<p>De Rokform Universal Phone Adapter is d&eacute; perfecte montageoplossing voor iedere telefoon. De adapter kan eenvoudig worden bevestigd aan iedere muur, apparaat of ander vlak oppervlak met de kleverige kant. Nadat je de adapter hebt geplaatst kun je je smartphone goed en veilig op z'n plaats houden.</p>

€ 19,99
RideCase iPhone 6 Plus

Topeak RideCase iPhone 6 Plus

Stuurhouder voor de iPhone 6 Plus, om nog meer uit uw telefoon te halen.

€ 49,99

€ 29,99
41% KORTING
Drybag iPhone 5 Houder

Topeak Drybag iPhone 5 Houder

De iPhone 5 DryBag is een iPhone hoes voor op het stuur, om zo je telefoon te gebruiken als fietsnavigatie/ kilometerteller.

€ 29,99
DryBag 4 Smartphonehouder

Topeak DryBag 4 Smartphonehouder

De SmartPhone DryBag is een houder voor op uw stuur, om zo uw telefoon te gebruiken als fietsnavigatie/ kilometerteller.

Vanaf

Normale prijs: € 29,99

Vanaf € 19,99

34% KORTING
PRO-Lite Bike Mount Stuurhouder

Rokform PRO-Lite Bike Mount Stuurhouder

<p>Hoe lastig is het als je je telefoon op de fiets of de auto wil blijven zien, maar toch ook op de weg wilt blijven letten? Dat moet Rokform ook hebben gedacht bij het maken van deze hoge kwaliteit hoesjes en houders.&nbsp;De Rokform is geschikt voor zowel de Apple iPhone als de Samsung Galaxy serie. De PRO-Lite Bike Mount&nbsp;is slank, onopvallend, lichtgewicht en kan stevig worden gemonteerd in slechts enkele minuten.</p>

€ 44,99
Rugged Case Samsung Galaxy S9 Black Smartphonehouder

Rokform Rugged Case Samsung Galaxy S9 Black Smartphonehouder

<p>Hoe lastig is het als je je telefoon op de fiets of de auto wil blijven zien, maar toch ook op de weg wilt blijven letten? Dat moet Rokform ook hebben gedacht bij het maken van deze hoge kwaliteit hoesjes en houders. Dit hoesje is geschikt voor de Samsung Galaxy S9 en bevat en speciaal ontworpen magneet waarmee je je Samsung op vrijwel ieder magnetisch oppervlak kunt bevestigen.</p>

€ 44,99
Bike Handlebar Mount Stuurhouder

Rokform Bike Handlebar Mount Stuurhouder

<p><span>Met de Rokform Bike Handlebar Mount is je telefoon veilig dankzij het gebruiksvriendelijke vergrendelingsontwerp waarmee je je telefoon binnen seconden kunt aan- en uitzetten. Het eenvoudige verstelbare riemontwerp kan binnen enkele seconden worden ge&iuml;nstalleerd en kan makkelijk worden verwijderd en overgezet op andere sturen. De Rokform fietsstuurhouder is zelfs universeel genoeg om te werken op winkelwagentjes, fietsen, golfkarren en meer!</span></p>

€ 29,99
BSM-94 Bracket Frontfix Beugel

BBB BSM-94 Bracket Frontfix Beugel

De Smartphone Houder Bracket Frontfix BSM-94 is één van de soorten houders voor BBB smartphonehoezen.

€ 29,99

€ 19,99
34% KORTING
Rugged Case iPhone X Black Smartphonehouder

Rokform Rugged Case iPhone X Black Smartphonehouder

<p>Hoe lastig is het als je je telefoon op de fiets of de auto wil blijven zien, maar toch ook op de weg wilt blijven letten? Dat moet Rokform ook hebben gedacht bij het maken van deze hoge kwaliteit hoesjes en houders. Dit hoesje is geschikt voor de Iphone X en bevat en speciaal ontworpen magneet waarmee je je iPhone op vrijwel ieder magnetisch oppervlak kunt bevestigen.</p>

€ 44,99
BSM-92  Bracket Spacerfix Beugel

BBB BSM-92 Bracket Spacerfix Beugel

Met de Smartphone Houder Bracket Spacerfix BSM-92 kun je je Patron en Guardian telefoonhouders netjes bevestigen.

€ 6,99

32 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Foto-tabel Lijst
Filter