a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a

Smartphonehouders

Filter

Met een smartphonehouder is het mogelijk om je telefoon ook als fietscomputer te gebruiken. Voor elke telefoon is er een passende houder beschikbaar, waarmee je je kostbare telefoon veilig op je stuur kunt monteren. Voor de iPhone zijn houders speciaal op maat gemaakt. Heb je ander model telefoon? Maak dan gebruik van een universele houder. 

Populaire merken: BBB / Topeak / Rokform

RideCase iPhone 6, 6S & 7

Topeak RideCase iPhone 6, 6S & 7

De Topeak RideCase is speciaal ontwikkeld voor de iPhone 6, 6S & 7 om nog meer uit je telefoon te halen. De houder zorgt ervoor dat je je iPhone op de fiets kunt gebruiken voor navigatie op gps, muziek af te spelen en noem maar op.

€ 49,99

€ 39,99
21% KORTING
RideCase iPhone 6 Plus , 6S Plus & 7 Plus

Topeak RideCase iPhone 6 Plus , 6S Plus & 7 Plus

De Topeak RideCase is speciaal ontwikkeld voor de iPhone 6+, 6S+ & 7+ om nog meer uit je telefoon te halen. De houder zorgt ervoor dat je je iPhone op de fiets kunt gebruiken voor navigatie op gps, muziek af te spelen en noem maar op.

€ 49,99

€ 39,99
21% KORTING
BSM-41 Smartphone Houder Warden

BBB BSM-41 Smartphone Houder Warden

<p>Met de BSM-41 smartphone houder is je smartphone altijd klaar om op je stuur geschoven te worden.&nbsp;</p>

€ 19,99
BSM-11L Guardian Smartphonehouder

BBB BSM-11L Guardian Smartphonehouder

Dit is dé uitkomst voor onderweg; een universele smartphonehouder geschikt voor iPhones, vrijwel alle Android telefoons en Windows Phones.

€ 42,99
DryBag 6 Smartphonehouder

Topeak DryBag 6 Smartphonehouder

De SmartPhone DryBag is een smartphonehoes voor op het stuur, om zo je telefoon te gebruiken als fietsnavigatie/ kilometerteller.

€ 29,99
BSM-03 Patron I6 iPhone Houder

BBB BSM-03 Patron I6 iPhone Houder

Verander je iPhone 6 of iPhone 6S in een hoogwaardige fietscomputer. Slanke houder voor dagelijks gebruik. Polycarbonaat slagvaste houder...

€ 39,99
BSM-11M Guardian Smartphonehouder

BBB BSM-11M Guardian Smartphonehouder

Dit is dé uitkomst voor onderweg; een universele smartphonehouder geschikt voor iPhones, vrijwel alle Android telefoons en Windows Phones.

€ 39,99
DryBag 5 Smartphonehouder

Topeak DryBag 5 Smartphonehouder

De SmartPhone DryBag is een houder voor op uw stuur, om zo uw telefoon te gebruiken als fietsnavigatie/ kilometerteller.

€ 29,99
Ridecase iPhone XR

Topeak Ridecase iPhone XR

Deze Ridecase zorgt ervoor dat je smartphone goed vast zit tijdens je rit. Deze Ridecase wordt geleverd met een houder. Deze is te monteren op zowel het balhoofd, als het stuur en de stuurpen. De Ridecase is bedoelt voor de Iphone XR.

€ 34,95

€ 29,99
Ridecase iPhone X/XS Los

Topeak Ridecase iPhone X/XS Los

Deze Topeak RideCase is speciaal ontwikkeld voor de iPhone X en XS. Om nog meer uit je telefoon én rit te halen gebruik je vanaf nu ook navigatie, muziek voor onderweg en bijvoorbeeld apps als strava. De houder wordt geleverd inclusief montage materiaal voor op het balhoofd. Dankzij de scharnierconstructie is alles af te stellen naar wens.

€ 34,99

€ 29,99
RideCase/Drybag Beugel

Topeak RideCase/Drybag Beugel

De oplossing om uw RideCase of DryBag op een tweede fiets te monteren.

€ 29,99
RideCase iPhone 6

Topeak RideCase iPhone 6

Stuurhouder voor de iPhone 6, om nog meer uit uw telefoon te halen.

€ 49,99

€ 39,99
21% KORTING
Drybag iPhone 6 Houder

Topeak Drybag iPhone 6 Houder

De iPhone 6 DryBag is een iPhone hoes voor op het stuur, om zo je telefoon te gebruiken als fietsnavigatie/ kilometerteller.

€ 29,99
RideCase iPhone X Houder

Topeak RideCase iPhone X Houder

(1)

<p>De Topeak RideCase voor de iPhone X en Xs zorgt ervoor dat je iPhone altijd veilig is dankzij het schokbestendige hoesje. Je telefoon is makkelijk mee te nemen onderweg en is zowel verticaal als horizontaal in de houder te zetten, zo kan je eenvoudig je iPhone gebruiken als GPS navigatie of als mobiele muziekspeler en alle knoppen blijven te gebruiken dankzij het innovatieve en veilige ontwerp.</p>

€ 49,95

€ 44,99
Drybag iPhone 6 Plus Houder

Topeak Drybag iPhone 6 Plus Houder

De iPhone 6 Plus DryBag is een iPhone hoes voor op het stuur, om zo je telefoon te gebruiken als fietsnavigatie/ kilometerteller.

€ 29,99
Ridecase iPhone 6/6S/7/8 houder zwart

Topeak Ridecase iPhone 6/6S/7/8 houder zwart

Deze Ridecase zorgt ervoor dat je smartphone goed vast zit tijdens je rit. Deze Ridecase wordt geleverd met een houder. Deze is te monteren op zowel het balhoofd, als het stuur en de stuurpen. De Ridecase is bedoelt voor de Iphone 6/6S/7/8.

€ 49,99

€ 44,99
BSM-91 Phonefix Beugel

BBB BSM-91 Phonefix Beugel

Montagebeugel voor Patron en Guardian telefoonhouders.

€ 9,99
Bike Handlebar Mount Stuurhouder

Rokform Bike Handlebar Mount Stuurhouder

<p><span>Met de Rokform Bike Handlebar Mount is je telefoon veilig dankzij het gebruiksvriendelijke vergrendelingsontwerp waarmee je je telefoon binnen seconden kunt aan- en uitzetten. Het eenvoudige verstelbare riemontwerp kan binnen enkele seconden worden ge&iuml;nstalleerd en kan makkelijk worden verwijderd en overgezet op andere sturen. De Rokform fietsstuurhouder is zelfs universeel genoeg om te werken op winkelwagentjes, fietsen, golfkarren en meer!</span></p>

€ 29,99
Ridecase iPhone XR + houder

Topeak Ridecase iPhone XR + houder

<p>De Topeak RideCase is speciaal ontwikkeld voor de iPhone XR om nog meer uit je telefoon te halen. De houder zorgt ervoor dat je je iPhone op de fiets kunt gebruiken voor navigatie op gps, muziek af te spelen en noem maar op. De houder wordt geleverd inclusief montage materiaal voor op het balhoofd en is dankzij de scharnierconstructie af te stellen naar wens. Je kunt je telefoon zelfs kantelen van horizontaal naar verticaal.&nbsp;</p>

€ 49,95
Rugged Case iPhone 6/7/8 Zwart

Rokform Rugged Case iPhone 6/7/8 Zwart

<!-- generated description --><p>De Rugged Case iPhone 6/7/8 Zwart van het merk Rokform heeft de volgende positieve kenmerken:</p><ul><li>Schokbestendig</li><li>Extra beschermende buitenlaag</li><li>Overtreft de militaire valproefstandaard</li></ul><p>Onze testers hebben de volgende negatieve punten ontdekt:</p><ul><li>Houder moet los gekocht worden</li></ul>

€ 34,99
Universal Phone Adapter

Rokform Universal Phone Adapter

<p>De Rokform Universal Phone Adapter is d&eacute; perfecte montageoplossing voor iedere telefoon. De adapter kan eenvoudig worden bevestigd aan iedere muur, apparaat of ander vlak oppervlak met de kleverige kant. Nadat je de adapter hebt geplaatst kun je je smartphone goed en veilig op z'n plaats houden.</p>

€ 17,99
BSM-11S Guardian Smartphonehouder

BBB BSM-11S Guardian Smartphonehouder

Dit is dé uitkomst voor onderweg; een universele smartphonehouder geschikt voor iPhones, vrijwel alle Android telefoons en Windows Phones.

€ 39,99
Rugged Case Samsung Galaxy S9 Black Smartphonehouder

Rokform Rugged Case Samsung Galaxy S9 Black Smartphonehouder

<p>Hoe lastig is het als je je telefoon op de fiets of de auto wil blijven zien, maar toch ook op de weg wilt blijven letten? Dat moet Rokform ook hebben gedacht bij het maken van deze hoge kwaliteit hoesjes en houders. Dit hoesje is geschikt voor de Samsung Galaxy S9 en bevat en speciaal ontworpen magneet waarmee je je Samsung op vrijwel ieder magnetisch oppervlak kunt bevestigen.</p>

€ 44,99
Ridecase iPhone X/XS Max + Houder

Topeak Ridecase iPhone X/XS Max + Houder

<p>Deze Ridecase zorgt ervoor dat je smartphone goed vast zit tijdens je rit. Deze Ridecase wordt geleverd met een houder. Deze is te monteren op zowel het balhoofd, als het stuur en de stuurpen. De Ridecase is bedoeld voor de Iphone X/XS Max.</p>

€ 49,95

€ 44,99