Onze winkel is open

Menu

Vaude Accessoires

Filter

VAUDE is een prachtig kleding- en tassenmerk met een specialisatie in outdoorsporten. Denk hierbij aan wandelen, bergbeklimmen, mountainbiken, fietsvakanties, hiken... zolang je het maar in de ongerepte natuur kan doen, dan heeft VAUDE er iets voor!

Over Vaude

Begin jaren '70 is VAUDE begonnen met het ontwikkelen en produceren van producten voor de bergsporter. Als eerst kwam er een rugtas op de markt. VAUDE heeft dus al bijna 50 jaar ervaring met rugtassen! 

Sporten in de natuur laat misschien wel zijn sporen achter. Daarom heeft VAUDE als missie gesteld om zo groen mogelijk te zijn. In 2013 was 69% van de VAUDE producten 100% groen. In 2015 is de tassencollectie flink op de schop gegaan en is dat percentage veel hoger geworden.

VAUDE staat voor groen, kwaliteit en kennis.

Vaude Categoriën

Vaude Tassen

Bij een outdoormerk horen natuurlijk outdoor tassen. Rugtassen, met of zonder drinkreservoir of een complete fietstassenset voor de fietsvakantie behoren tot de mogelijkheden bij Vaude.

Vaude Broeken

De Vaudé tights, bibtights, shorts en bibshorts zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden. Vaude maakt haar kleding milieuvriendelijk en geeft het een fijne pasvorm.

Vaude Shirts en Jassen

Vaudé is een echt outdoor merk. Dat resulteert in hoogwaardige en milieuvriendelijke fietskleding. Zie hier de shirts en de jassen.